Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον κ. Τσαγκάρη Λεωνίδα, Διευθυντή του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort και τον κ. Μακρή Νικόλαο, στέλεχος του ξενοδοχείου (της εταιρίας Δ. Καλοειδής – Γ. Καλοειδή Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον κ. Τσαγκάρη Λεωνίδα, Διευθυντή του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort και τον κ. Μακρή Νικόλαο, στέλεχος του ξενοδοχείου (της εταιρίας Δ. Καλοειδής – Γ. Καλοειδή Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του νέου Διευθυντή του ξενοδοχείου με σκοπό τη γνωριμία του με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και την παράθεση σκέψεών του για την ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή της Σπάρτης.
Κατά τη συζήτηση τέθηκαν τα θέματα των υποδομών του νομού και η ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση του ιστορικού πλούτου της περιοχής για την ανάπτυξη του τουρισμού και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου αποδέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις σκέψεις των επιχειρήσεων/μελών του που βοηθούν στη διαμόρφωση των προτάσεων του Επιμελητηρίου προς την πολιτεία για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της Λακωνίας.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ