Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον κ. Τσαγκάρη Λεωνίδα, Διευθυντή του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort και τον κ. Μακρή Νικόλαο, στέλεχος του ξενοδοχείου (της εταιρίας Δ. Καλοειδής – Γ. Καλοειδή Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον κ. Τσαγκάρη Λεωνίδα, Διευθυντή του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort και τον κ. Μακρή Νικόλαο, στέλεχος του ξενοδοχείου (της εταιρίας Δ. Καλοειδής – Γ. Καλοειδή Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του νέου Διευθυντή του ξενοδοχείου με σκοπό τη γνωριμία του με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και την παράθεση σκέψεών του για την ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή της Σπάρτης.
Κατά τη συζήτηση τέθηκαν τα θέματα των υποδομών του νομού και η ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση του ιστορικού πλούτου της περιοχής για την ανάπτυξη του τουρισμού και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου αποδέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις σκέψεις των επιχειρήσεων/μελών του που βοηθούν στη διαμόρφωση των προτάσεων του Επιμελητηρίου προς την πολιτεία για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της Λακωνίας.

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR