Η στιγμή της αναγνώρισης σε Ευρωπαικό επίπεδο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων!!!





Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων μετρά χρόνια προσπαθειών των μελών του που το στηρίζουν διαχρονικά ,κυρίως όμως των μελών του Δ.Σ. που κάθε φορά καλούνται να καταβάλλουν προσπάθειες ανάδειξης και προβολής του πολιτισμού και της ιστορίας του τόπου μέσα από δραστηριότητες.

Την Μάρτιο του 2019 δύο τμήματα παραδοσιακών χορών, των παιδιών του Λυκείου και των ενηλίκων γυναικών, με υπεύθυνη την δασκάλα κυρία Χριστίνα Σπυράκη και συνοδεία της κυρίας Παναγιώτας Τσαρκαλή μέλος του Δ.Σ. συμμετείχαν στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Πράγα.

Ο Σύλλογος έκανε την αίτηση συμμετοχής με το βιογραφικό του και τον γεωγραφικό του προσδιορισμό και επιλέχθηκε μαζί με άλλους δύο να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Πράγα.

Ο ενθουσιασμός κυρίως των παιδιών μεγάλος ,ακόμα μεγαλύτερη όμως η εμπειρία σε τέτοια συμμετοχή!

Και μετά από μήνες έρχεται η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ καθώς από την κριτική επιτροπή Ευρωπαικών Φεστιβάλ Ευρώπης επιλέχθηκε ανάμεσα από 8000 συλλόγους ως ένας από τους καλύτερους συλλόγους που είχε εξαιρετική εμφάνιση που εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας και καλείτε να συμμετάσχει στην εκδήλωση βράβευσης για την εξαιρετική παρουσία των τμημάτων μας σε εκδήλωση που θα λάβει μέρος στη Βουλγαρία.

Όλο αυτό έρχεται σαν επιστέγασμα σε αυτούς τους μικρόψυχους που δεν στήριξαν και κατέκριναν την συμμετοχή μας που τους φάνηκε "φτωχή" "μικρή" και ανέτοιμη.Θέλοντας να μειώσουν την παρουσία των χορευτικών τμημάτων ,την προσπάθεια που κατέβαλλαν ,την αγωνία , την ευθύνη ,το άγχος ,το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαψευστούν και να φανούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων ανεβαίνει στο βάθρο των καλύτερων ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρωτίστως στους χορευτές μας που κατέθεσαν ψυχή επάνω στη σκηνή , στη δασκάλα τους την Χριστίνα Σπυράκη που στάθηκε δυναμικά δίπλα τους και στο Δ.Σ που στήριξε αυτή την συμμετοχή στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Πράγας που ανοίγει νέους ορίζοντες στο Σύλλογο.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ