Η στιγμή της αναγνώρισης σε Ευρωπαικό επίπεδο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων μετρά χρόνια προσπαθειών των μελών του που το στηρίζουν διαχρονικά ,κυρίως όμως των μελών του Δ.Σ. που κάθε φορά καλούνται να καταβάλλουν προσπάθειες ανάδειξης και προβολής του πολιτισμού και της ιστορίας του τόπου μέσα από δραστηριότητες.

Την Μάρτιο του 2019 δύο τμήματα παραδοσιακών χορών, των παιδιών του Λυκείου και των ενηλίκων γυναικών, με υπεύθυνη την δασκάλα κυρία Χριστίνα Σπυράκη και συνοδεία της κυρίας Παναγιώτας Τσαρκαλή μέλος του Δ.Σ. συμμετείχαν στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Πράγα.

Ο Σύλλογος έκανε την αίτηση συμμετοχής με το βιογραφικό του και τον γεωγραφικό του προσδιορισμό και επιλέχθηκε μαζί με άλλους δύο να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Πράγα.

Ο ενθουσιασμός κυρίως των παιδιών μεγάλος ,ακόμα μεγαλύτερη όμως η εμπειρία σε τέτοια συμμετοχή!

Και μετά από μήνες έρχεται η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ καθώς από την κριτική επιτροπή Ευρωπαικών Φεστιβάλ Ευρώπης επιλέχθηκε ανάμεσα από 8000 συλλόγους ως ένας από τους καλύτερους συλλόγους που είχε εξαιρετική εμφάνιση που εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας και καλείτε να συμμετάσχει στην εκδήλωση βράβευσης για την εξαιρετική παρουσία των τμημάτων μας σε εκδήλωση που θα λάβει μέρος στη Βουλγαρία.

Όλο αυτό έρχεται σαν επιστέγασμα σε αυτούς τους μικρόψυχους που δεν στήριξαν και κατέκριναν την συμμετοχή μας που τους φάνηκε "φτωχή" "μικρή" και ανέτοιμη.Θέλοντας να μειώσουν την παρουσία των χορευτικών τμημάτων ,την προσπάθεια που κατέβαλλαν ,την αγωνία , την ευθύνη ,το άγχος ,το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαψευστούν και να φανούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων ανεβαίνει στο βάθρο των καλύτερων ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρωτίστως στους χορευτές μας που κατέθεσαν ψυχή επάνω στη σκηνή , στη δασκάλα τους την Χριστίνα Σπυράκη που στάθηκε δυναμικά δίπλα τους και στο Δ.Σ που στήριξε αυτή την συμμετοχή στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Πράγας που ανοίγει νέους ορίζοντες στο Σύλλογο.

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR