Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων.


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από απόφαση του συμβουλίου του σωματείου και αίτημά τους προκειμένου να ενημερώσουν τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για το έργο, την κατάσταση, τις δυνατότητες και τα προβλήματα του Νοσοκομείου. Το σωματείο εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Διονυσία Κρέζου και η Αντιπρόεδρος κα Θεολογίδου Δήμητρα.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παναρίτης, στο καλωσόρισμά του δήλωσε ότι η κοινωνία δε μπορεί να μιλά για ανάπτυξη και η επιχειρηματικότητα δε δύναται να βελτιώνεται χωρίς δομές υγείας που θα καλύπτουν τόσο τις ανάγκες του μόνιμου πληθυσμού όσο και τις απαιτήσεις της τουριστικής περιόδου.

Η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων, κα Κρέζου, έθεσε υπόψη της Διοίκησης στοιχεία που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα του Νοσοκομείου Μολάων, αλλά και τις ανάγκες σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και υποδομές. Ανέπτυξε ιδιαίτερα τις αυξημένες ανάγκες της μονάδας Τεχνητού Νεφρού και τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί από τη Διοίκηση και το Σωματείο για την επέκτασή της, την καθυστέρηση πρόσληψης προσωπικού (λειτουργία Συμβουλίων Κρίσης), την ιδιαιτερότητα της νότιας Λακωνίας (απομακρυσμένες περιοχές, κάλυψη τουριστικής περιόδου), που καθιστά επιτακτική την ανάγκη αναβάθμισης και διοικητικής αυτοτέλειας του νοσοκομείου, αλλά και την παροχή κινήτρων (πχ δωρεάν διαμονή) για την επίλυση του προβλήματος των χαμηλών οικονομικών απολαβών, γεγονός που αποτελεί αντικίνητρο για την ανάληψη υπηρεσίας στην περιοχή.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα στοιχεία που παρέθεσε η κα Κρέζου και δήλωσε πως είναι γνωστό το έργο του νοσοκομείου στην τοπική κοινωνία και γενικότερα στη Λακωνία, τονίζοντας πως αυτό επιτυγχάνεται με την αμέριστη αφοσίωση και προσπάθεια όλου του προσωπικού του νοσοκομείου. Το Επιμελητήριο θα μελετήσει τόσο τα στοιχεία όσο και τα αιτήματα και θα τα εντάξει στο πλαίσιο των προτάσεών του προς την κεντρική διοίκηση για την ικανοποίησή τους.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

5276562

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ