Δαβάκης: «Ο Προϋπολογισμός επισφραγίζει την επιστροφή στην κανονικότητα!»

Την πεποίθησή του ότι ο πρώτος προϋπολογισμός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτεί την επιστροφή της Χώρας στην κανονικότητα, εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Η κυβέρνηση έχει κάνει σταθερά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά βήματα» προς την σωστή κατεύθυνση, σημείωσε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Δαβάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο παρών προϋπολογισμός αποτελεί το επόμενο βήμα αυτής της πορείας που άρχισε μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό άξονα οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας και ανέφερε τις ευεργετικές ρυθμίσεις για τους παραγωγούς, που προβλέπονται στο σχέδιο του προϋπολογισμού, όπως η μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.

Ανέφερε, όμως, παράλληλα τα πολλά προβλήματα και εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι Λάκωνες αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπως οι παράνομες εισαγωγές, οι χαμηλές τιμές στο λάδι και τις βρώσιμες ελιές και οι καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Δαβάκης απευθύνθηκε προς τα μέλη της κυβέρνησης και ζήτησε να προχωρήσει η επίλυση σημαντικών θεμάτων που αφορούν στο Νομό Λακωνίας, όπως οι ανάγκες των δομών υγείας, η επιστροφή της Νοσηλευτικής Σχολής, η διόρθωση των δασικών χαρτών και η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανέγερση του νέου Μουσείου της Σπάρτης.

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR