"Πόσο ρατσιστής κατά των Ελλήνων πρέπει να ‘σαι..."





Οφειλομένη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας
[Δελτίο Τύπου τού Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας]

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας(*) για «τους πρόσφυγες-μετανάστες» και ολίγες επισημάνσεις επιβάλλεται να κάνουμε (που προφανώς αφορούν και άλλους εκτός της εθνομηδενιστικής αριστεράς)…
Στην σημερινή Ελλάδα που το 40% των Ελλήνων ζει κάτω απ’ το όριο της φτώχειας και πάνω από 700.000 νέοι Έλληνες πήραν ήδη των ομματιών τους για τα ξένα, κάποιοι (…που ήταν κυβέρνηση μέχρι χθες, και για πέντε χρόνια…) νοιάζονται μόνο πως «(η παρούσα κυβέρνηση) να υποδεχτεί τους πρόσφυγες που επιζητούν προστασία και περίθαλψη και να τους στεγάσει σε αξιοπρεπείς δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα… κλπ, κλπ».
Πόσο πρέπει να περιφρονείς τους Έλληνες συμπατριώτες σου, που έχουν κυριολεκτικά γονατίσει κι από πάνω δεν ακούν ούτε λόγο ενθάρρυνσης και ελπίδας, ούτε φυσικά βλέπουν πράξεις αλληλεγγύης και ανακούφισης στον Γολγοθά διαρκείας που ανεβαίνουν χωρίς διαφαινόμενη Ανάσταση;!
Πόσο ρατσιστής κατά των Ελλήνων πρέπει να ‘σαι για να μην αντιλαμβάνεσαι ότι η στάση σου ενθαρρύνει την μουσουλμανοποίηση της Πατρίδας σου, σκεπάζοντας το Φως Της με το σκοτάδι του Ισλάμ, αφού εκπέμπεις σε όλους τους τόνους ένα ανοικτό προσκλητήριο σε χώρες με εκατοντάδες εκατομμύρια πληθυσμού, όπως το Πακιστάν (210 εκατ.), το Μπαγκλαντές (170 εκατ.), το Αφγανιστάν (50 εκατ.),…;!
Πόσους «κατατρεγμένους» χωράει η δόλια Πατρίδα μας ρε ...σύντροφοι;! Πόση δυστυχία του κόσμου να σηκώσει στους ώμους της όταν πεινάνε τα παιδιά της;! Δεν αντιλαμβάνεστε ότι για έναν (καθόλου, μα καθόλου «πρόσφυγα») Πακιστανό, με μηνιάτικο 20-25 ευρώ στο Πακιστάν, το να φτάσει στην Ελλάδα, ακόμη και στα …φανάρια της ή στην …φυλακή της, είναι καλύτερα απ’ την Πατρίδα του;! Γιατί τον προσκαλείτε;! Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν μπορεί να πάει και το γνωρίζετε!! Καταλαβαίνετε λοιπόν τι λέτε και τι πράττετε;! Σε τι εποικισμό συμβάλλετε;! Ή τελικά το (αληθινά ακατανόητο) μίσος σας για το Έθνος, την Πατρίδα, τους Έλληνες, είναι τόσο βαθύ;!
...Κλείνοντας δεν θα το αποφύγουμε:
Καλούμε τους μεγάλους «ανθρωπιστές», εκπροσώπους της «προοδευτικής» αριστεράς, στην Λακωνία και σε όλη την Ελλάδα, να μας δείξουν με τις πράξεις τους τον δρόμο:
Να αφήσουν ορθάνοικτες ή σωστότερα να αφαιρέσουν τις πόρτες των σπιτιών τους, ασφαλής προσομοίωση της πολιτικής των ανοικτών συνόρων που εφήρμοσε ο λατρεμένος τους ΣΥΡΙΖΑ για μια πενταετία, ΚΑΙ το σημαντικότερο να ξεκινήσουν την κατ’ οίκον (τους) φιλοξενία «προσφύγων». Ενός, δυό, τριών, γιατί όχι και χιλιοδεκατριών! Τι περιμένουν;! Υπάρχει κανένα ισχυρότερο μήνυμα στην κοινωνία και σε εμάς τους …«φοβικούς, προκατειλημμένους, λαϊκιστές, ρατσιστές, εθνικιστές»…, από το παράδειγμά τους;!
Πράξεις σύντροφοι!
[Σκάλα 19-11-2019]
Για τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λακωνίας
Γεώργιος Β. Λουκάκος (ιατρός)
Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης (εκδότης)

ΥΓ.1. Για κάθε έγκλημα κατά ζωής ή περιουσίας στην Ελλάδα, με δράστη απρόσκλητο λαθρο-μουσαφίρη, προφανώς ηθικός αυτουργός είναι κι εκείνος που τον (προσ)καλεί. Δεν θα ‘ναι μακριά η ώρα που θα (πρέπει να) καταλογιστούν και οι σχετικές ευθύνες, καθώς τα 3/4 των φυλακών μας ήδη (δλδ πολλοί περισσότεροι από τους μισούς κρατουμένους), το καταλαμβάνουν αλλοδαποί εγκληματίες. Φανταζόμαστε ότι το γνωρίζετε!!
ΥΓ. 2. Μία η λύση, χθες-σήμερα-αύριο. Εφαρμογή του Νόμου με ατσάλινη κρατική θέληση: Προστασία της ζωής, της τιμής και της περιουσίας των Ελλήνων. Απέλαση άμεση για κάθε λαθρο-εισβολέα.
------------------------------------------------
(*) Η Νομαρχιακή ΣυΡιζΑ Λακωνίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου [https://notospress.gr/article.php?id=45089]:
"Η κυβέρνηση της ΝΔ δρέπει τους καρπούς της κοντόφθαλμης πολιτικής της που άσκησε σαν αντιπολίτευση. Η επένδυση στον διχασμό, τη ξενοφοβία και τον ρατσισμό καθώς και η ανεπάρκεια της οδήγησαν στη μη διαχειρισιμότητα του προσφυγικού όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός της. Όσο αφορά τους ίδιους τους πρόσφυγες-μετανάστες συχνή είναι η απογοήτευση και η διάψευση των προσδοκιών τους, καθώς φτάνοντας στη χώρα μας συνειδητοποιούν ότι δεν αποτελεί έναν ιδανικό προσωρινό τόπο και ότι η αποκατάσταση τους δεν είναι τόσο εύκολη όσο πιθανώς ήλπιζαν. Ο ρατσισμός, οι προκαταλήψεις και η περιφρόνηση από ορισμένους κατοίκους της χώρας μας, συνθέτουν συχνά ένα τραυματικό περιβάλλον που πικραίνει τους ανθρώπους αυτούς και τους γεννά αρνητικά συναισθήματα για την τοπική κοινωνία.
Σήμερα, ωστόσο, η κυβέρνηση της ΝΔ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα πρέπει να το θέσει στις πραγματικές του διαστάσεις, να υποδεχτεί τους πρόσφυγες που επιζητούν προστασία και περίθαλψη και να τους στεγάσει σε αξιοπρεπείς δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα καθώς επίσης να εξετάζεται πιο γρήγορα η αίτηση για άσυλο.
Αυτό επιτάσσουν και η ανθρώπινη διάσταση του προβλήματος και οι διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας μας.
Λέμε ναι στις κοινωνίες πολιτών χωρίς αποκλεισμούς, ανθεκτικές απέναντι στην ξενοφοβία και στον αυταρχικό λαϊκισμό".
Η Ελλάδα είναι υπερήφανη για την ανθρωπιστική της παράδοση να υποδέχεται και να προσφέρει άσυλο σε πρόσφυγες που τρέπονται σε φυγή από τον πόλεμο και την καταδίωξη.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ