Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Λάκωνας Πλοίαρχος Πασσάκος Π. Σπυρίδων νέος Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κρήτης


Με απόφαση του κ. Υπουργού ΥΝΑΝΠ Πλακιωτάκη Ι. , κατόπιν εισήγησης του Α΄Υ/Λ.Σ , αναλαμβάνει Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κρήτης , με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης ο Πλοίαρχος ΛΣ Πασσάκος Π. Σπυρίδων ,νυν Κεντρικός Λιμενάρχης Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι από 10-07-2019 μέχρι σήμερα ασκεί παράλληλα με τα καθήκοντα του Κεντρικού Λιμενάρχη Χανίων και προσωρινά καθήκοντα Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο Πλοίαρχος ΛΣ Πασσάκος Π. Σπυρίδων γεννήθηκε 21-04- 1969 στον Πειραιά όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι έγγαμος με 2 γιους 20 και 17 ετών .

Γονείς του είναι ο Παναγιώτης Πασσάκος γεννηθείς στη Λακωνία και η Πασσάκου Χρυσούλα το γένος Βογιατζάκη γεννηθείς στα Χανιά .

Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Ηρακλείου Κρήτης.

Το 1993 εισήχθει στη Σχολής Ναυτικών Δοκίμων από την οποία και αποφοίτησε με το βαθμό του Σημαιοφόρου Λ.Σ.

Το 2014 προήχθη στο βαθμό του Πλοιάρχου ΛΣ τον οποίο φέρει μέχρι σήμερα λόγω μη ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων.

Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό και τη θέση του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

Είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ) ενώ διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ .

Έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό σειρά μετεκπαιδεύσεων και σεμιναρίων σε θέματα Έρευνας και Διάσωσης – Επιθεώρησης Πλοίων – Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος , διαχείρισης κρίσεων, επιμορφωτικά Προγράμματα του Εθνικού κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και της Ε.Μ.Υ , κ.τ.λ.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε ως Κεντρικός Λιμενάρχης Χανίων , Διοικητής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Χανίων , Διευθυντής στη Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Ναυτιλίας , Κυβερνήτης στο Περιπολικό Πλοίο Λ.Σ. 413 ,στο ΠΛΣ 620 την εποχή της κρίσης των Ιμίων και στο Ναυαγοσωστικό σκάφος 518 , επιτηρητής των Δόκιμων Σημαιοφόρων ΛΣ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Το 2011 τοποθετήθηκε ως Ναυτιλιακός Ακόλουθος στην Έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Τόκιο στην Ιαπωνία τα καθήκοντα του οποίου δεν ανέλαβε μετά από προσωπική του απόφαση .

Υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ως Αξιωματικός Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας (Α.Α.Ν) και στο Κέντρο επιχειρήσεων του ΛΣ ως Αρχηγός Επιφυλακής (Α.Ε) ΚΕΠΙΧ-ΕΚΣΕΔ.

ΠΗΓΗ: limenikanea.gr


Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr