Εκδήλωση από το Ελληνικό ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής 30/11 στη Σπάρτη


Χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το απόγευμα αύριο, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στη Σπάρτη τo Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση -η οποία διοργανώνεται από το ΕΛΙΑΜΕΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ) που έχει ιδρύσει μαζί με τον οργανισμό FOGGS των Βρυξελλών- έχει ως θέμα “Γεωργία, Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Φαύλος Κύκλος ή Ευκαιρία για το Μέλλον”.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σπάρτης και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα, θα χαιρετίσουν επίσης, ο Θάνος Βερέμης αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο δήμαρχος Σπαρτιατών Πέτρος Δούκας.

Ομιλητές σε αυτή είναι οι ΑνδρέαςΚαραμάνος καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Κόκκινος πρόεδρος στην Ομάδα Παραγωγών “Νηλέας” και Τάσος Χανιώτης διευθυντής στο Τμήμα Οικονομικής Ανάλυσης στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Κωστάκος, εκτελεστικός διευθυντής Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) και συνδιευθυντής του ΕΛΦΟΒΑ.

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR