Η Ενορία Καραβά τίμησε τον 98χρονο δωρητή οικοπέδου Γεώργιο ΓεωργόπουλοΕπετειακή πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, εις ανάμνηση των εγκαινίων του, τελέσθηκε για πρώτη φορά στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Καραβά, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.
Κατά τη διάρκεια του εκκλησιασμού ο εφημέριος της Ενορίας, π. Ηλίας Βουρβουριώτης, και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τίμησαν τον 98χρονο δωρητή του οικοπέδου κ. Γεώργιο Γεωργόπουλο, προσφέροντάς του μία επάργυρη εικόνα του Αγίου Γεωργίου.

Συμβολή στην ανέγερση του Ναού είχε και ο αείμνηστος Δημήτριος Κάτσος, ενώ επίσης με δαπάνες, δωρεές και εράνους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου δραστήριοι Καραβιώτες της δεκαετίας του ’80. Ο Ναός εγκαινιάστηκε στις 13 Οκτωβρίου 1985, επί του αοιδίμου εφημερίου π. Παναγιώτη Κακαλέτρη.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο π. Ηλίας Βουρβουριώτης, παρουσία του τιμώμενου κ. Γεωργόπουλου, πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια σχετικής επιγραφής, που αναφέρει τα εξής: “Ούτος ο Ιερός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου εγκαινιάστηκε 13 Οκτωβρίου 1985 υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου σε δωρεά οικοπέδου κ. Γεωργίου Γεωργόπουλου και δαπάνη ευσεβών ενοριτών”.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ