ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Καθαρισμός της Μαρίνας της Μονεμβασίας από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου με την ομάδα We Dive We Clean
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καθαρισμού το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις καθαρισμού σε όλο τον κόσμο και σε όλη την Ελλάδα. Η εθελοντική ομάδα Monemvasia Myrtoo Sea Protection οργανώνει πάλι τον καθαρισμό του βυθού της Μαρίνας της Μονεμβασίας, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την ομάδα We Dive We Clean. We Dive We Clean είναι μια ομάδα εθελοντών δυτών που έχουν ως στόχο να καθαρίσουν τη θάλασσα από τα απόβλητα και τα πλαστικά. Εργάζονται στην Ελλάδα για 6 χρόνια και έχουν οργανώσει περισσότερες από 160 δράσεις.
Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους δύτες της Monemvasia Myrtoo Sea Protection να επωφεληθούν από την εμπειρία τους και να μάθουν νέες τεχνικές συλλογής και ανελκύσεις αποβλήτων από τον βυθό της Μαρίνας.
Δύο καθαρισμοί αυτού του λιμανιού έχουν ήδη οργανωθεί από την ομάδα Monemvasia Myrtoo Sea Protection, η οποία βοήθησε να πεταχτούν πολλά κιλά σκουπίδια. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά απόβλητα στο νερό και η δράση αυτή, ελπίζουμε, θα καθαρίσει πλήρως τη Μαρίνα.
Η ενέργεια αυτή θα οργανωθεί ως εξής:
1) Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες δυτών θα δουλεύουν στο βυθό του νερού και συλλέγουν τα σκουπίδια σε ορισμένα σημεία του λιμανιού. Για αυτές τις δύο ημέρες, θα χρειαστούμε 5 έως 6 άτομα έξω απο το νερό για να δώσουν εξοπλισμό στους δύτες. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει, παρακαλώ να μας ειδοποιήσετε !
2) 23 Σεπτεμβρίου: οι υπάλληλοι του δήμου θα τραβήξουν έξω από το νερό τα σκουπίδια και θα τα βάλουν σε φορτηγά για να φύγουν για ανακύκλωση. Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να δουν τα αποτελέσματα αυτού του καθαρισμού να έρθουν στην άκρη της Μαρίνας από τις 11 το πρωί.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ