Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου από τη Ματίνα Γιαννοπούλου





Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου «ο Απεσταλμένος» την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης.

Η συγγραφέας Γιαννοπούλου Ματίνα, ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο που παρευρέθηκε μέσω του εκπροσώπου του ιερέα κ. Βουρβουριώτη Ηλία, τον αξιότιμο Βουλευτή Λακωνίας κ. Δαβάκη Αθανάσιο, τον αξιότιμο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα Πέτρο και τον Πρόεδρο ΔΕΥΑΣ κ. Πατσιλίβα Θέμη που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους συμμετέχοντες που έκαναν αυτή την παρουσίαση ιδιαίτερη: την κ. Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου Γεωργία και Πρόεδρο του Συλλόγου «Θυγατέρες της Πηνελόπης» καθώς και τον ίδιο τον Σύλλογο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και συνέτρεξε αυτό το εγχείρημα, την κ. Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου (Ιατρό Γενικής Ιατρικής), τους ερασιτέχνες ηθοποιούς: κ. Στράτη Αϊβαλιώτη, κ. Μαριλένα Θεοφιλάκου, την κ. Μαίρη Πετράκου και την συντονίστρια αυτής της υπέροχης βραδιάς κ. Άννα Κορομβόκη (Δημοσιογράφο).

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, το εξαιρετικά θετικό κλίμα, οι συγκινητικές ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και το πρωτότυπο δρώμενο με την μεταφορά αποσπασμάτων επί σκηνής, έκαναν αυτή την εκδήλωση, να ξεφύγει από τα πλαίσια μιας συνηθισμένης παρουσίασης βιβλίου.



Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ για όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτό το βιβλίο στο πρώτο του βήμα στην συγγραφική κοινωνία.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ