Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου από τη Ματίνα Γιαννοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου «ο Απεσταλμένος» την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης.

Η συγγραφέας Γιαννοπούλου Ματίνα, ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο που παρευρέθηκε μέσω του εκπροσώπου του ιερέα κ. Βουρβουριώτη Ηλία, τον αξιότιμο Βουλευτή Λακωνίας κ. Δαβάκη Αθανάσιο, τον αξιότιμο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα Πέτρο και τον Πρόεδρο ΔΕΥΑΣ κ. Πατσιλίβα Θέμη που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους συμμετέχοντες που έκαναν αυτή την παρουσίαση ιδιαίτερη: την κ. Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου Γεωργία και Πρόεδρο του Συλλόγου «Θυγατέρες της Πηνελόπης» καθώς και τον ίδιο τον Σύλλογο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και συνέτρεξε αυτό το εγχείρημα, την κ. Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου (Ιατρό Γενικής Ιατρικής), τους ερασιτέχνες ηθοποιούς: κ. Στράτη Αϊβαλιώτη, κ. Μαριλένα Θεοφιλάκου, την κ. Μαίρη Πετράκου και την συντονίστρια αυτής της υπέροχης βραδιάς κ. Άννα Κορομβόκη (Δημοσιογράφο).

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, το εξαιρετικά θετικό κλίμα, οι συγκινητικές ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και το πρωτότυπο δρώμενο με την μεταφορά αποσπασμάτων επί σκηνής, έκαναν αυτή την εκδήλωση, να ξεφύγει από τα πλαίσια μιας συνηθισμένης παρουσίασης βιβλίου.Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ για όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτό το βιβλίο στο πρώτο του βήμα στην συγγραφική κοινωνία.

Σχόλια

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

GREEKEXPORTS.GR

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Νέος Αρχηγός Στόλου o Βατικιώτης Παναγιώτης Λυμπέρης

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Θέμου Αναστασιάδη στον Κότρωνα Μάνης

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΜΑΚΟΥ

Σκυλί επιτέθηκε σε 9χρονο αγόρι στη Σπάρτη

E-INFO.gr