Χορήγηση βοηθήματος γάμου από το Κληροδότημα Κων/νου Καλαμβόκη Δ.Κ. ΣπαρτιατώνΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣΗ Οικονομική-Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Κων/νου Καλαμβόκη Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών, π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι τη χορήγηση βοηθήματος γάμου από τα έσοδα των ενοικίων του έτους 2018 του κληροδοτήματος, συνολικού ποσού 798,00 € σε ένα (1) οικονομικά αδύνατο και ορφανό κορίτσι που έχει γεννηθεί ή που κατάγεται (δηλ. όταν τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο γονέων έχει γεννηθεί) στην Δημοτική Κοινότητα Σπαρτιατών και παντρεύτηκε το έτος 2017, εκλεγόμενο υπό του Δημάρχου και των ιερέων των Ναών Ευαγγελιστρίας και Αγίου Νίκωνος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες πληρούν τις κατωτέρω προϋποθέσεις:

- Να έχουν ηλικία από τη μικρότερη που επιτρέπουν οι ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις του Αστικού Κώδικα για σύναψη έγκυρου γάμου μέχρι και 45 ετών

- Να είναι οικονομικά αδύνατες (το ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα των κορασίδων του έτους πριν την τέλεση του γάμου να μην ξεπερνά τις 6.000,00 € και να μην διαθέτουν ακίνητη περιουσία το έτος πριν την τέλεση του γάμου).

Γι΄ αυτές που θα διεκδικήσουν την οικονομική ενίσχυση θα ληφθούν υπ΄ όψιν τα εισοδήματα χρήσης 2016 (από 1-1-2016 έως 31-12-2016) και το Ε9 του αντίστοιχου έτους.

- Να έχουν παντρευτεί το έτος 2017

- Να έχουν τελέσει θρησκευτικό γάμο

- Ο γάμος να είναι σε ισχύ και να είναι πρώτος γάμος για την κορασίδα

- Να κατάγονται ή να έχουν γεννηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σπαρτιατών.

Πληρουμένων των παραπάνω προϋποθέσεων προτεραιότητα θα επιδειχθεί στις ορφανές κορασίδες.

Οι ενδιαφερόμενες που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση βοηθήματος γάμου μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στο γραφείο του κληροδοτήματος (Μαγούλα Λακωνίας, Τ.Κ. 23100) από την 23η Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την 6η Νοεμβρίου 2019 συνοδευόμενη με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

- Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης

- Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γάμου (όσες έχουν συνάψει θρησκευτικό γάμο)

- Στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι είναι οικονομικά αδύνατες (εκκαθαριστικό σημείωμα της οικείας Δ.Ο.Υ. )

- έντυπο Ε9 χρήσης έτους 2016

- Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

- Ληξιαρχική πράξη θανάτου του γονέα ή των γονέων (εφόσον αυτοί έχουν αποβιώσει)

- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δεν το προσκομίζετε, ζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (με σφραγίδα ταχυδρομείου) με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά στο γραφείο του κληροδοτήματος, στη Μαγούλα Λακωνίας, Τ.Κ. 23100.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Κληροδοτήματος, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μυστρά στη Μαγούλα Λακωνίας, από τις 8:00 έως τις 15:00, αρμόδια υπάλληλος: Παναγιώτα Καπετανέα, τηλέφωνο: 27310-22482.Ο Πρόεδρος Οικονομικής-Διαχειριστικής Επιτροπής Κληροδοτήματος

Αντιδήμαρχος ΣπάρτηςΔημήτριος Αποστολάκος

Σχόλια

EINFO.GR

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

GRAD