Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣΣτην θεοφρούρητο καστροπολιτεία της Μονεμβασίας θα τιμηθεί δεόντως και εξόχως η Κοίμησις και Μετάστασις της Κυρίας Θεοτόκου, της Μητέρας του Θεού και Μητέρας κάθε ανθρώπου.
Το εσπέρας της Τετάρτης 14 Αυγούστου και ώρα 20.00 θα αρχίσει ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός και η κατάθεσις του υπεράγνου Σώματος της Θεοτόκου εντός του ευπρεπισθέντος κουβουκλίου του επιταφίου.
Μετά τα εγκώμια και τους εξοδίους ύμνους, περί ώρα 21:15, θα λάβει χώρα η έξοδος του Επιταφίου προπορευομένης της φιλαρμονικής του Δήμου μέσα στα γραφικά καλντερίμια της Μονεμβασίας, τα οποία θα μυρίσουν λιβάνι, ροδόσταμο και κερί και θα πλημμυρίσουν από τους εξοδίους ύμνους προς την μεγάλη μας Μάνα. Η πομπή θα κάνει στάση στον Ναό της Χρυσαφιτίσσης, όπου θα αναπεμφθούν δεήσεις και ικεσίες στην Έφορο και Προστάτιδά μας και θα επιστρέψει στον Ελκόμενο.
Παρακαλείται κάθε ευσεβής και θεοτοκόφιλος ψυχή να προσέλθει ώστε στο επιτάφιο Σώμα της Κυρίας Θεοτόκου να εναποθέσει κάθε προβληματισμό και αγωνία της παίρνοντας δύναμη και κουράγιο...
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΚΟΜΕΝΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΝΟΤΙΟ ΤΕΙΧΟΣ - ΧΡΥΣΑΦΙΤΙΣΣΑ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΚΟΜΕΝΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΚΟΜΕΝΟΥ

Σχόλια

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR