ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/8 ΣΤΟ ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟ




Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου υποδεχόμαστε στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο τη «Συνοικία Ασμάτων¨. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με καλεσμένους τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο σε μία μουσική παράσταση που κατά γενική ομολογία ξεχώρισε φέτος το χειμώνα. Στην παράσταση συμμετέχουν οι τέσσερις τραγουδιστές που αγαπήθηκαν πολύ Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση, Ανδρέας Λάφης και οκτώ καταξιωμένοι δεξιοτέχνες μουσικοί που συνθέτουν μία μοναδική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιλέγει κλασικά ελληνικά τραγούδια για να φτιάξει ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης ελληνικής διασκέδασης, με χιούμορ και συναίσθημα, που παραπέμπει σε αγαπημένες εποχές του ελληνικού τραγουδιού. Αυτό το «έξω καρδιά» πρόγραμμα, με 17 άτομα επί σκηνής, ξεκινάει από τον Σουγιούλ και τον Γούναρη μέχρι τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, τον Χιώτη, τον Ζαμπέτα, τον Παπαϊωάννου και τον Καλδάρα.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η παράσταση μάς μεταφέρει σ’ ένα καλό, κοσμικό κέντρο της δεκαετίας του ’60. Το πρώτο μέρος παραπέμπει στο καμπαρέ και το βαριετέ. Ο βασικός κορμός του προγράμματος όμως αποτελείται από λαϊκά τραγούδια. Είναι μία παράσταση σύγχρονη, εξωστρεφής, που λειτουργεί σαν ένα καθαρόαιμο ελληνικό γλέντι. Είναι ένα πρόγραμμα διασκέδασης με άρωμα θεατρικότητας» .
«Τα κομμάτια που λέμε είναι πασίγνωστα. Το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που μας θυμίζει κάτι. Και όλοι έχουμε κάτι να θυμηθούμε και να ταυτιστούμε. Το γνήσια λαϊκό τραγούδι δεν έχει να κάνει με ηλικίες, έχει να κάνει με διάθεση. Και, κατά τη γνώμη μου, το λαϊκό είναι αυτό που αξίζει» επισημαίνει ο Γιάννης Μπέζος, που συναντά για πρώτη φορά τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη επί σκηνής.
Σύμφωνα με τον Ταξιάρχη Χάνο «Τα σπουδαία τραγούδια είναι σαν μονόπρακτα που πρέπει να τα υπηρετήσεις με το αίσθημα, την ψυχή σου και την τεχνική σου».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 15 €, μειωμένο 12€

ΩΡΑ 21.30


Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού για την παρακολούθηση της παράστασης μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8.30΄μ.μ. από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86).

Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310 82470, 27310 82395

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ