Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης συναντήθηκαν και με τον Πέτρο Δούκα


Ο κ. Δούκας εξέφρασε την σταθερή πίστη του στην αναγκαιότητα υλοποίησης του νέου Μουσείου!!!
"Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης" συναντήθηκαν και με τον νέο Δήμαρχο του Δήμου Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις σχετικά με το νέο Μουσείο, μιας και ο κ. Δούκας έχει παρακολουθήσει το θέμα και είναι εκ των υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή που συμμετείχαν στην αγορά και παραχώρηση του ΧΥΜΟΦΙΞ στο Υπουργείο Πολιτισμού για να μετατραπεί στο Νέο Διαχρονικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης.
Ο κ. Δούκας εξέφρασε την σταθερή πίστη του στην αναγκαιότητα υλοποίησης του νέου Μουσείου καταθέτοντας παράλληλα τις επιφυλάξεις του για την εξεύρεση των πόρων για την κατασκευή του έργου. Τόνισε την μεγάλη σημασία της απόφασης του Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος να χρηματοδοτήσει παράλληλα με το νέο νοσοκομείο του νομού και την αποκατάσταση και ανάδειξη του παλαιού αρχαιολογικού μουσείου, διευκρινίζοντας ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο και ότι ο ίδιος παραμένει θερμός υποστηρικτής της δημιουργίας του νέου αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης στο ΧΥΜΟΦΙΞ.
Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης ενημέρωσαν τον κ. Δούκα και για την πορεία των απαλλοτριώσεων και για την εξέλιξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάθεση της πλήρους μελέτης για το νέο Μουσείο».

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR