Δυναμική και Επιτυχημένη η συγκέντρωση με Ομιλητές Ανδρουλάκη , Γρηγοράκο και Υπ. Βουλευτές ΚΙΝΑΛ








ΒΙΝΤΕΟ:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Με μια δυναμική και απόλυτα επιτυχημένη συγκέντρωση με κεντρικούς ομιλητές τον Ευρωβουλευτή των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κ. Νίκο Ανδρουλάκη και τον Υποψήφιο Βουλευτή Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 8:30 το βράδυ στον Πολυχώρο «Ερατώ» στην Ε.Ο. Σκάλας-Βλαχιώτη, εγκαινιάστηκε ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών του κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου στη Λακωνία.

Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθηναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές: κ. Βάσω Μανάκου, κ. Γεωργία Κακκάβα και κ. Γιώργος Μουζόπουλος, ενώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε ο κ. Νίκος Σπανάκος. «Η συμμετοχή των πολιτών επιβεβαιώνει την παραμονή της βουλευτικής έδρας στο νομό μας», σημείωσε στο καλωσόρισμά του ο Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας κ. Νίκος Κουφός.

Στην ομιλία του ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι αυτόνομο και δυνατό, δεν θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση, αν χρειαστεί όμως θα δώσει “ψήφο ανοχής” σε όποιο κόμμα αναδειχθεί πρώτο προκειμένου να επιτευχθεί η κυβερνησιμότητα της χώρας.

«Στη Λακωνία παρατηρείται «πασοκοποίηση» της Ν.Δ.», είπε ο κ. Γρηγοράκος και παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες δεν θα εμπιστευθούν «τον πολιτικό αχταρμά και τους γυρολόγους, που με ιδιοτέλεια πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια της Δεξιάς» ενώ υπενθύμισε ότι η χώρα οδηγήθηκε σε χρεοκοπία από την παράταξη αυτή την περίοδο 2004-2009. «Εμείς θα καταφέρουμε με τη δύναμη, την ηθική και τα επιχειρήματα που έχουμε, να κρατήσουμε την έδρα», σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος.

«Οι δεσμοί που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ μας με γεμίζουν ενέργεια. Με κάνουν υπερήφανο. Και προπαντός με πείθουν ολοένα και περισσότερο ότι ο αγώνας για τη Λακωνία δεν είναι απλώς ωραίος. Είναι αναγκαίος για να αλλάξουμε τη ζωή μας, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες μας. Για να πάμε τον νομό μας μπροστά, να τον βάλουμε σταθερά και αμετάκλητα σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας», τόνισε ο κ. Γρηγοράκος, επισημαίνοντας με έμφαση ότι «οι νέοι άνθρωποι, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχουν τα φόντα να αποτελέσουν τις γέφυρες επικοινωνίας με τη νεολαία για να την κάνουμε πρωταγωνίστρια στην καινούργια εποχή που διανοίγεται μπροστά μας μετά τις 8 Ιουλίου».

Σαφής, διεισδυτικός, εξαιρετικά προσιτός και με μεστό λόγο ο κ. Ανδρουλάκης απευθύνθηκε στο ενθουσιώδες κοινό, που χθες βράδυ υποδέχθηκε τα λεγόμενα των ομιλητών με θερμό χειροκρότημα. Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για το στοίχημα που έχουμε ως πολίτες «να ανατρέψουμε το βόλεμα, τη στρατηγική και τη φαυλότητα της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, του συνονθυλεύματος εξουσίας μόνο για την εξουσία».



«Πρέπει να δημιουργηθεί ισχυρό βήμα ανατροπής αυτής της πραγματικότητας. Είναι εθνικά αναγκαίο, αρκεί να το πιστέψουμε και να αγωνιστούμε», τόνισε. «Δεν είμαστε το κόμμα που γυρνά την πλάτη στις ευθύνες. Είμαστε το κόμμα που διεκδικεί μια νέα ηγεμονία ιδεολογική, γιατί είναι εθνικό και πατριωτικό το στοίχημα να είναι ισχυρή η Δημοκρατική Παράταξη, και όχι να βολευτούν κάποιοι σε βουλευτικές έδρες», σημείωσε με έμφαση ο κ. Ανδρουλάκης. Στη συνέχεια εξαπέλυσε σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης άλλα και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα, καθώς και στη μικροπολιτική του κ. Μητσοτάκη και κάλεσε τους πολίτες στις 7 Ιουλίου να κάνουν το πρώτο βήμα αξιοπρέπειας και ισχύος στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ