Η.ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ: αποτελεί προσωπική επίθεση εναντίον μου και γι’ αυτό οφείλω να απαντήσω

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ:
Η ανάρτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας που απευθύνεται σε συμπολίτες μας και προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί δεν με συνεχάρη, αποτελεί προσωπική επίθεση εναντίον μου και γι’ αυτό οφείλω να απαντήσω.
Φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι οι εκλογές τελείωσαν και οι δημότες αποφάσισαν και τον κατέταξαν στην αντιπολίτευση, παρά τη σιγουριά που εξέφραζαν για τη μεγάλη νίκη.
Όσο συντομότερα το αποδεχθεί, τόσο καλύτερα θα είναι για την αντιπολίτευση που προτίθεται να ασκήσει, αν και από την ανάρτησή του συμπεραίνεται το αντίθετο.
Απευθύνεται λοιπόν στους συμπολίτες μας και πηγαίνει πίσω έως το 2011 για να βρει διάφορες προφάσεις και τέλος «τους προκαλεί» ρωτώντας τους «ποια φράση ή έστω ενέργεια του συνδυασμού του έχει έστω και υπόνοια λάσπης».
Του υπενθυμίζω μόνο τα γραπτά, ήτοι τις αναρτήσεις του αντ’ αυτού κου Μαστορόπουλου, ο οποίος από τον Απρίλιο ανάρτησε σειρά κειμένων γεμάτα προσβολές, συκοφαντίες και ειρωνείες, τα φτυσίματα που αναφέρει τα χρησιμοποίησε για να φτιάξει τη λάσπη του προεκλογικού τους αγώνα και τις συκοφαντίες για να τη δέσει καλύτερα (π.χ. τις επιχορηγήσεις σε Πολιτιστικό Σύλλογο που ισχυριζόταν ότι δόθηκαν από κονδύλια του Δήμου και παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του Συλλόγου, επέμενε). Το απαράδεκτο και ειρωνικό δημοσίευμά του για τα ρυάκια με τα λύματα, τα βραβεία κ.λ.π. Οποιοσδήποτε τις διαβάσει, μπορεί να φτιάξει μια πλήρη ανθολογία.
Μετά από όλα αυτά, αναγκάστηκα και του απάντησα στην ομιλία μου στη Μονεμβάσια.
Όλο αυτό το διάστημα, ο επικεφαλής του συνδυασμού στην καλύτερη περίπτωση αποδεχόταν τις αναρτήσεις, ενώ το πρώτο που έπρεπε να κάνει, ήταν να τις σταματήσει.
Για αυτά που διακινούνταν προφορικά από στελέχη του συνδυασμού του προς άγραν ψήφων, θα τα πούμε στο μέλλον.
Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησής του στην ανάρτηση του Μπάμπη του Λύρα.
Σε ότι αφορά στις προφάσεις που χρησιμοποίησε ως δικαιολογία:
1. Για το επεισόδιο με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας το 2011, έχουν περάσει πολλά χρόνια, το θέμα μεταξύ μας είχε λήξει. Τώρα για να το ανασύρει ο νυν επικεφαλής, εκτός από τη μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος, μάλλον άλλο είναι το πρόβλημά του.
2. Για την απουσία αντιπολίτευσης στη δεύτερη τετραετία μου στο Δήμο Ασωπού εξέφρασα τη θετική εμπειρία μου για την καλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και την ποιότητα των συμβούλων που συμμετείχαν.
3. Στην ομιλία μου στα Παπαδιάνικα αναφέρθηκα στο ότι δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στα κοινά αφού έχουν αυτοδιοικητικό παρελθόν, άρα μπορώ να κρίνω τις δυνατότητές τους στη διοίκηση του Δήμου, καθώς και στην αντιπολίτευση που άσκησαν κατά την τετραετία 2011-2014.
4. Κακώς ο επικεφαλής πονηρά υπαινίσσεται ότι έγραψα σε κάποια προσβλητική γι’ αυτόν ανάρτηση, χρησιμοποιώντας το ρήμα «έγραφαν», κάτι εντελώς ψευδές, αφού οι μόνες αναρτήσεις που έχω κάνει είναι στη σελίδα του συνδυασμού μου.
5. Για την πρόκληση, να του αναφέρουμε που υπήρξε λάσπη κατά τον προεκλογικό αγώνα, έχω ήδη απαντήσει.
Τέλος, οι αντιπαραθέσεις και οι οξύνσεις που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, θα πρέπει να ξεπεραστούν και να λειτουργήσει ο καθένας σύμφωνα με τον θεσμικό του ρόλο με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου προς όφελος των δημοτών.

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR