Η ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΣΒΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΜΑ


Πυρκαγιά στην περιοχή του Βρονταμά.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες 24 Ιουνίου στην περιοχή Βρονταμά σε αγροτοδασικη έκταση. Από την πρώτη στιγμή, πυροσβεστικές δυνάμεις από τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Μυρτιάς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ευρώτα έσπευσαν ταχύτητα για την κατάσβεση της. Στο σημείο έφτασαν με χαρακτηριστική ταχύτητα και κάτοικοι της περιοχής με ρυμουλκούμενα βυτία νερού και πυροσβεστικές αντλίες, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί πολύ γρήγορα υπό έλεγχο.
Η ύπαρξη και λειτουργία του Εθελοντικού Σταθμού Μυρτιάς, η άμεση και μαζική ενεργοποίηση των εθελοντών πυροσβεστών του Δήμου Ευρώτα, αλλά και των ενεργών πολιτών κατοίκων της περιοχής και η άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου, ήταν αναμφισβήτητα οι παράγοντες της επιτυχούς αυτής κατάληξης της πρώτης πυρκαγιάς για το 2019 στον Δήμο Ευρώτα.
Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Δήμο Βέρδο, τον Διοικητή και τους εθελοντές του Εθελοντικού Σταθμού και φυσικά στους ενεργούς πολίτες του Βρονταμά για την άμεση και επιτυχή λήξη της πυρκαγιάς.

Σχόλια

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR