Ευχαριστήριο μήνυμα Μαργαρίτας Σπυριδάκου


Λάκαινες και Λάκωνες

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά καθώς μετά τις Εκλογές της 26ης Μαΐου, στην πρώτη μου προσπάθεια σε επίπεδο Περιφέρειας, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε δεύτερη στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Θέλω επίσης να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Νίκα που με εμπιστεύθηκε και με κάλεσε από τους πρώτους κιόλας να συμμετέχω στο συνδυασμό του μεταξύ άλλων εξαιρετικών συνυποψηφίων με τους οποίους δώσαμε τον αγώνα ως το τέλος με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα γνώρισα αρκετούς από σας σε όλη τη Λακωνία, που πιστέψατε σε μένα, αγωνιστήκατε μαζί μου και κάνατε τον αγώνα μου δικό σας.

Η συμπαράσταση σας ήταν πρωτόγνωρη και συγκινητική.

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να μη σας απογοητεύσω.

Κοινό μας όνειρο είναι να δούμε τη Λακωνία μας να προοδεύει και να πρωτοστατεί όπως ιστορικά πάντα συνηθίζει, στη Νέα Εποχή για την Πελοπόννησο που σηματοδοτεί η νίκη του Παναγιώτη Νίκα και μαζί θα κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω και εσάς που στηρίξατε το συνδυασμό μας αλλά δεν ήμουν στις επιλογές σας. Είστε το κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο και να σας κερδίσω στο μέλλον.

Τέλος, θέλω να καλέσω και να προσκαλέσω κάθε μια και κάθε ένα που αγαπά και πιστεύει στις δυνατότητες και της προοπτικές της Λακωνίας να ενώσουμε δυνάμεις και « Όλοι μαζί να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας». Δεν περισσεύει κανείς σ’ αυτήν την προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι ένας:Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR