Μήνυμα δήμαρχου ΕΥΡΩΤΑ για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικώνΗ 26η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και κάθε είδους εξαρτησιογόνων ουσιών. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα με κοινωνικές, οικονομικές και πολιτισμικές συνέπειες. Είναι αναμφισβήτητο ότι μία ημέρα δεν είναι αρκετή για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας για τη μεγάλη αυτή μάστιγα, τη μάστιγα των ναρκωτικών, που παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Το πιο δυναμικό και ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας απειλείται καθημερινά από τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν είναι τοπικό και δεν αφορά «λίγους». Το πρόβλημα αφορά το σύνολο της κοινωνίας , γιατί τα ναρκωτικά αποτελούν πληγή για το κοινωνικό σώμα που πρέπει να σκύψει με πραγματικό ενδιαφέρον, με ειλικρινή αγάπη και κυρίως κατανόηση απέναντι στους νέους ανθρώπους. Οι τιμωρίες, η απομόνωση ή ο αποκλεισμός δεν αποτελούν λύση.

Χρειάζεται προσπάθεια ,συνεργασία όλων των αρμοδίων φορέων , ενημέρωση, πρόληψη και συστράτευση όλων των ενεργών πολιτών . Όλα αυτά όμως θα είναι μάταια αν δεν επανιεραρχήσουμε τις αξίες της ζωής μας . Πρέπει να υιοθετήσουμε μια θετική στάση ζωής, με στροφή στη φύση , τον αθλητισμό και την τέχνη. Πρέπει να δώσουμε διεξόδους στους νέους και να τους γαλουχήσουμε με πρότυπα και σταθερές αξίες απέναντι στη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό που επικρατεί στις μέρες μας.

Όχι στα ναρκωτικά! Η ζωή είναι όμορφη! Αξίζει να παλέψουμε και όχι να παραιτηθούμε !

Ο Δήμαρχος Ευρώτα

Δήμος Βέρδος

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR