ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΟΔΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ


Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,
Έχοντας πλέον το επίσημο αποτέλεσμα και τη σταυροδοσία, όπως αυτά οριστικά ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Σπάρτης, απευθύνω, εκ μέρους των 31 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και της επικεφαλής και υποψήφιας δημάρχου Θεοδούλης Σπυριδάκου, τις θερμές ευχαριστίες προς τους ψηφοφόρους για κάθε ψήφο και κάθε σταυρό που έδωσαν στον Συνδυασμό «Μαζί Σας.».

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όσους προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν, δίχως τελικά να επιλέξουν τον συνδυασμό μας. Μάλιστα, λόγω της πολύ μεγάλης αποχής και με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, θέλω να τονίσω ότι, η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και η πολυφωνία θωρακίζουν τη Δημοκρατία.

Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό μετά τη μεγάλη εκλογική μάχη που δώσαμε για μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η εξής:

«Ο κόσμος αλλάζει με το παράδειγμά σου και όχι με τη γνώμη σου…».

Κι εμείς γίναμε παράδειγμα. Την ώρα που κάποιοι διακαώς προσπάθησαν να εμποδίσουν τη συμμετοχή του συνδυασμού μας, εμείς τα καταφέραμε.
Στη συνέχεια, οι ίδιοι άνθρωποι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας εξαιρέσουν από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και πάλι όμως απέτυχαν.

Έτσι, για τα επόμενα 4 χρόνια, καλούμαστε να συνυπάρξουμε με μία Δημοτική Αρχή που κατάφερε με ψέματα, συκοφαντίες, έργα εικονικής πραγματικότητας και οικειοποίηση έργων άλλων Φορέων να παραπλανήσει τους κατοίκους και να κερδίσει τις εκλογές.

Αντίθετα, εμείς, χωρίς την παραμικρή εξάρτηση, καταφέραμε κάτι που φυσικά πολλοί αυτοδιοικητικοί «μεγαλοπαράγοντες» δεν περίμεναν, ούτε επιθυμούσαν. Να κατακτήσουμε την 3η θέση με ποσοστό 5,40% και 1 έδρα και να συμμετέχουμε πλέον ενεργά στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, σε ό,τι καλό θα συμπορευθώ όπως έχω πράξει μέχρι τώρα και σε ό,τι δόλιο και ζημιογόνο για τον Δήμο, θα είμαι απέναντι, με στοιχεία και όχι με κουτσομπολιά και παρασιτολογίες.

Συγχαίρω τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εξαιρώντας αυτούς που διέπραξαν αήθεις επιθέσεις (πολλές φορές μάλιστα προσωπικές), προς τον συνδυασμό μας, χωρίς το περιεχόμενό τους να έχει πολιτικό λόγο. Συγχαίρω επίσης, τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων.
Θεωρώ, όμως, μεγάλη απώλεια για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, τη μη συμμετοχή από όλους τους συνδυασμούς, πολλών ανθρώπων που δεν έχουν εκλεγεί και εύχομαι να μπορέσουν να προσφέρουν από όπου και αν βρεθούν.

Κλείνοντας, παρακαλώ να μου επιτρέψετε να μοιραστώ μαζί σας κάποιες προσωπικές σκέψεις. Τέτοιες ώρες, μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014, πίστευα ότι ποτέ ξανά δεν θα ζούσα τόσο έντονα ευχάριστες στιγμές αγωνίας. Η ζωή όμως μου επιφύλασσε να τις ζησω και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα ακόμα πιο χαρούμενα.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαμε στον συνδυασμό μας, είμαστε/γίναμε καταρχήν φίλοι αγαπημένοι με σεβασμό και εκτίμηση. Κάναμε μια καταπληκτική προσπάθεια σε στιγμές πρωτόγνωρες και δημιουργικές, στιγμές που δεν είχαμε ξαναζήσει. Έτσι, δεν θα «αλληλοξεχαστούμε» και παράλληλα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους νέους φίλους που αποκτήσαμε στην πορεία προς τις εκλογές, είτε αυτοί μας τίμησαν με την ψήφο τους είτε όχι, ανοίγοντας όμως τα σπίτια τους για μας. Φίλους πραγματικούς και όχι «πολιτικούς» φίλους. Μαζί με αυτούς και τα πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Ως εκπρόσωπος του συνδυασμού μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την ψήφο σας και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την επιλογή σας.
Ο δρόμος που θα ακολουθήσω θα είναι όμοιος με αυτόν που ακολουθώ μέχρι σήμερα, δηλαδή ο δύσκολος δρόμος της «Αρετής» και όχι ο εύκολος δρόμος της «Κακίας»…

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Με μοναδικό όπλο την ειλικρίνεια,
Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Σας.»
Δημοτική Σύμβουλος
Θεοδούλη Σπυριδάκου

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR