ΚΙΝΑΛ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΡΑΤΩ, ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΥΘΕΙΟΥ




























ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394993724119760/
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394952660790533/
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394945927457873/
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394942797458186/
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394935117458954/
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394932184125914/
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394928664126266/
https://www.facebook.com/panagiotis.tsimpidis.1/videos/2394923807460085/


    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Αναζωογονητικός πολιτικός άνεμος φύσηξε στο θερμό Γύθειο» - όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας κ. Νίκος Κουφός-, στην απόλυτα επιτυχημένη συγκέντρωση με κεντρικούς ομιλητές την Ευρωβουλευτή των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Εύα Καϊλή και τον Υποψήφιο Βουλευτή Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις 8:30 το βράδυ, στο Τουριστικό Περίπτερο στο Γύθειο.

«Η συμμετοχή της Εύας Καϊλή στην εκδήλωσή μας απόψε, δεν έχει μόνο ουσιαστικό χαρακτήρα με την έννοια της στήριξης στις δυνάμεις του Κινήματος Αλλαγής στη μάχη της κάλπης. Έχει και έναν ξεχωριστό συμβολισμό: Δείχνει την αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας να πορευθούμε με τους νέους μπροστά», τόνισε ο κ. Γρηγοράκος και επανέλαβε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η δύναμη της ευθύνης και για το λόγο αυτό «δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη και δεν θα κάνουμε τα παιχνίδια κανενός».

Το πολυπληθές ακροατήριο παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή, επικροτώντας τον κ. Γρηγοράκο, ιδιαίτερα κατά την αναφορά του στην προτεραιότητα της επιστροφής της Νοσηλευτικής στη Σπάρτη όσο και στο «να πάει το Γύθειο μια ανάσα μπροστά».

«Με διψήφιο ποσοστό μπορούμε να αλλάξουμε πολλά στον τόπο μας, θα μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε τη θέση της Λακωνίας», επεσήμανε ο κ. Γρηγοράκος και μίλησε για την αλαζονεία, τα ψέματα, την έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς και την εμπάθεια στους αντιπάλους που επέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων της Ν.Δ. που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία. Σημείωσε δε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ένα πατριωτικό κίνημα, το οποίο δεν βάζει κανέναν πάνω από την Πατρίδα μας.

Αναφερόμενος στην υποτονικότητα της προεκλογικής περιόδου ο κ. Γρηγοράκος με έμφαση τόνισε ότι από τους απερχόμενους και από τους επόμενους «είναι σαν να υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία, χωρίς όμως το λαό»…

Κλείνοντας, αναφέρθηκε με συγκινησιακή φόρτιση στο κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και στη μοναδική προσωπική σχέση που έχει με τους Λάκωνες: «Είκοσι χρόνια με γνωρίζετε με το όνομά μου και γνωρίζω όλους εσάς με το μικρό σας όνομα. Την αγάπη σας δεν την ξεχνάω και δεν θα την ξεχάσω ποτέ». Ο κ. Γρηγοράκος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι με τη δύναμη της ψήφου στις 7 Ιουλίου θα είναι και πάλι εκπρόσωπος των Λακώνων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα δώσει τη μάχη για τη Δημοκρατία, την Πατρίδα, τη Λακωνία και για το προσωπικό θέμα του καθενός ξεχωριστά.

Στην ομιλία της η κ. Καϊλή αφού ευχαρίστησε θερμά για την εξαιρετική τιμή να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για δεύτερη θητεία, αναφέρθηκε στη δημιουργική στάση που τηρεί το ΚΙΝΑΛ στις προκλήσεις της Ευρώπης και μίλησε με θερμά λόγια για τη συνεργασία της με τον Λάκωνα Βουλευτή.

«Η Ευρωπαϊκή Αριστερά εκπροσωπείται στην Ευρώπη με ποσοστό 5,5%, αλλά περιφέρεται και παριστάνει τη σημαντική, επειδή στην Ελλάδα με πολύ διχασμό και πολλά ψέματα κατάφερε να κυβερνήσει», είπε η κ. Καϊλή και τόνισε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει σημασία η εθνική μας αξιοπρέπεια» και ότι «παραδώσαμε έθνος, χωρίς να μας ζητηθεί».

«Το ΚΙΝΑΛ, ως υπεύθυνη δύναμη, μπορεί να επιβάλει σε ένα μεγάλο ποσοστό ένα μέρος του προγράμματος για την προστασία των πολιτών, τη στήριξη της μεσαίας τάξης, των ανθρώπων που θέλουν το νοικοκυριό τους και τους ενδιαφέρει να προσφέρουν», υπογράμμισε με έμφαση η δυναμική πολιτικός. Παράλληλα, σημείωσε ότι το διακύβευμα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης είναι η ηθική και το ήθος, ασκώντας κριτική στην κυβερνητική πολιτική. Καταλήγοντας η κ. Καϊλή ευχήθηκε οι συμπατριώτες μας να στηρίξουν με θετική ψήφο την πρόταση του ΚΙΝΑΛ και όλοι μαζί ενωμένοι την επόμενη ημέρα να δημιουργήσουμε.

Στην αρχή της εκδήλωσης – στην οποία καταγράφηκε εντυπωσιακή παρουσία της νεολαίας -, απηύθηναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές: κ. Βάσω Μανάκου, κ. Γεωργία Κακκάβα και κ. Γιώργος Μουζόπουλος.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ