ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΜΑΖΙ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΚΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τζανέτου ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Μάνης».

Με την παρούσα κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς του συμπατριώτες μου, που αγωνιστήκαμε μαζί σε έναν έντιμο, αξιοπρεπή και ηθικό αγώνα για μια καλύτερη Μάνη! Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους άξιους, διακεκριμένους και ξεχωριστούς συνυποψηφίους μου, οι οποίοι εργάστηκαν με ζήλο και αυταπάρνηση για να φέρουμε στον τόπο μας την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη.
Ο λαός της Μάνης αποφάσισε για το μέλλον, αναφορικά με την τοπική αυτοδιοίκηση της πατρίδας μας. Η ετυμηγορία των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 ανέδειξε τις πολιτικές δυνάμεις, που θα διεκδικήσουν στον δεύτερο γύρο το αξίωμα του Δημάρχου στις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής την 2α Ιουνίου 2019. Το αποτέλεσμα μας κατέταξε στην τρίτη θέση μεν αλλά με σημαντική δύναμη. Η «Ενωτική κίνηση Μάνης» συνεπής προς τις αρχές της ιδρυτικής της διακήρυξης, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας ενωμένοι και περήφανοι» του κ. Κυριάκου Μιχαλολιάκου, ενισχύοντας έτσι την επιθυμία του εκλογικού σώματος για την αλλαγή της δημοτικής αρχής.
Έχουμε όλοι χρέος μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της παρελθούσας Κυριακής να συμβάλλουμε σε μία παραγωγική συνεργασία για το μέλλον της Μάνης, που την επόμενη μέρα θα μπορεί να λύσει τα χρονίζοντα προβλήματα, αλλά και να δώσει νέες προοπτικές για τον τόπο μας.


Γύθειο 28 Μαΐου 2019
Με πατριωτική αγάπη


Τζανέτος Φιλιππάκος

Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΛΑΓΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ : ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΑΝΕΜΟΙ 118 ΧΛΜ. ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΘΗΡΑ - ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

E-INFO.gr