Εγκαίνια αίθουσας 1ου νηπιαγωγείου Σκάλας

Μία νέα πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εγκαινιάστηκε σήμερα, ημέρα Τρίτη 19-02-2019, στο Α΄ Νηπιαγωγείο Σκάλας παρουσία του Δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου, κας Αργυρώς Κρητικάκου.

Ο νέος χώρος, που στεγάζει πλέον παιδιά του νηπιαγωγείου, παράπλευρα της υπάρχουσας αίθουσας του Α΄ Νηπιαγωγείου Σκάλας, κατασκευάστηκε με δαπάνη του Δήμου Ευρώτα. Η αίθουσα αυτή αποτέλεσε επιτακτική ανάγκη, κατόπιν της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου περί υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζεται σήμερα αυτή η αίθουσα ύστερα από εντατικές προσπάθειες, τόσο του Δήμου Ευρώτα όσο και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για να επιτελούνται επιτυχώς οι εκπαιδευτικοί σκοποί, εκτός από τους κατάλληλους παιδαγωγούς, απαιτούνται και οι κατάλληλες υποδομές» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος και κατέληξε «θα είμαστε πάντα αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών»

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr