ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ...

Η συγκέντρωση που έγινε  στις 30/12/2018 κάθε άλλο παρά επιτυχημένη ήταν, αφού συμμετείχαν σε αυτή γύρω στα 100-150 άτομα.
Μπορεί να συμμετείχαν σε αυτή όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Βουλευτές Θ.Δαβάκης και Λ.Γρηγοράκος, η Ντία Τζανετέα, ο Η.Στρατηγάκος, ο Γ.Πουλοκέφαλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Π.Φλώρος, ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας κ. Σωτήρης Ροϊνός, εκπρόσωπος του σεβαστού Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ Ευσταθίου, πρώην και υποψήφιοι Δήμαρχοι (όπως η Τασία Κανελλοπούλου), αλλά απουσίασαν οι πολίτες και φυσικά ο Βουλευτής και Υπουργός  κ. Σταύρος Αραχωβίτης.
Οι πολίτες δεν κατέβηκαν για να αντισταθούν στη μεταφορά της Νοσηλευτικής και του ΤΕΙ όπως δεν κατέβηκαν και για την αποψίλωση του ΚΕΕΜ ( από τα 1.100 άτομα δύναμη, τώρα έχει 100).
Οι πολίτες λοιπόν, είτε είναι αδιάφοροι για την πόλη τους ή γύρισαν την πλάτη στο Δήμαρχο και όλους τους πολιτικούς ηγέτες της Λακωνίας εκφράζοντας έτσι το θυμό και την αγανάκτηση τους, ή η συγκέντρωση ήταν σε λάθος σημείο και λάθος ημερομηνία και δεν είχε επικοινωνηθεί σωστά...

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR