Στις 7 Ιανουαρίου η έναρξη εργασιών της Α΄ φάσης, σε τμήμα πεζοδρομίων της Λ. Σπάρτης στη Δ.Κ. Νεάπολης

Ο Δήμος Μονεμβασίας στα πλαίσια εκτέλεσης έργων λειτουργικής αναβάθμισης της Νεάπολης και ειδικά στο εμπορικότερο τμήμα της Λ. Σπάρτης ενημερώνει ότι:
Αμέσως μετά τις γιορτές την Δευτέρα 7-1-2019 θα ξεκινήσουν οι εργασίες Α΄ φάσης επί των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της Λ. Σπάρτης από τη συμβολή της οδού Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της οδού Καραϊσκάκη.

Οι προγραμματισμένες εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή και επίπεδη διαμόρφωση με σύγχρονα ποιοτικά υλικά (έγχρωμες πλάκες πεζοδρομίου με χαλαζιακή επίστρωση κ.λ.π.), ηλεκτροφωτισμό με νέα φωτιστικά κ.λ.π.

Επειδή ήδη έχει ολοκληρωθεί το νέο δίκτυο ύδρευσης/ παροχές, καθώς και στο αποχετευτικό πρόκειται πολύ σύντομα να γίνουν οι τελικές συνδέσεις των παροχών με το βιολογικό καθαρισμό, με σκοπό την αποφυγή μελλοντικών αποξηλώσεων, παρακαλούμε όπως οι κάτοικοι/δημότες που δεν έχουν παροχετεύσει τις υδρορροές των ομβρίων υδάτων εντός των πεζοδρομίων να φροντίσουν γι΄ αυτό, ενημερώνοντας τους υδραυλικούς τους καθώς και για οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί που θα τους αφορά.

Επιθυμούμε τη συνεργασία και κατανόησή σας για την όποια όχληση μπορεί να προκληθεί από την εκτέλεση των εργασιών, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αποζημιώσει όλους μας, αφού θα ικανοποιήσει ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των καταστηματαρχών και κατοίκων.

Ο Δήμαρχος
Ηρακλής Τριχείλης

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR