Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την «Προσθήκη γηπέδου τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις Παρορίου»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Γεώργιο Βασιλειάδη συναντήθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «Προσθήκη γηπέδου τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις Παρορίου».

Η εν λόγω σύμβαση συνάφθηκε στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα του αθλητισμού. Ειδικότερα, ο Δήμος Σπάρτης, ο οποίος διαθέτει έμψυχο δυναμικό σ’ όλα τα αθλήματα, αιτήθηκε από τη Γ.Γ. Αθλητισμού την ενίσχυση και ανάπτυξη της αθλητικής υποδομής του, αποσκοπώντας στη βελτίωση των συνθηκών εκγύμνασης των χρηστών των αθλητικών εγκαταστάσεων Παρορίου.

Επιπρόσθετα, στη διαλογική συζήτηση τέθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα: Η δημιουργία γηπέδου 5Χ5, η βελτίωση προαύλιων χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων των σχολείων, όπως και η ανέγερση προπονητικού κέντρου σε ακίνητο του Σπαρτιατικού Γ.Σ. Τόσο η υπογραφή της προαναφερθείσας σύμβασης, όσο και τα παραπάνω τεθέντα θέματα, εντάσσονται σε μια δέσμη καθορισμένων ενεργειών του Δήμου Σπάρτης, με τις οποίες επιδιώκεται η ορθή, ολοκληρωμένη και οργανωμένη επιστημονικά και με σύγχρονες μεθόδους αθλητική ανάπτυξη, καθώς και η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος των δημοτών του.
Από το Γραφείο Δημάρχου

Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr