ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Η Κυβέρνηση δεν διαθέτει τη δεδηλωμένη και η προσφυγή στις κάλπες είναι μονόδρομοςΣτο πλαίσιο της ομιλίας του κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης στην Ολομέλεια της Βουλής, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξέφρασε τους έντονους προβληματισμούς του για τη δρομολόγηση υπογραφής της συμφωνίας με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) χωρίς κανένα συγκεκριμένο σχέδιο και χωρίς ενημέρωση των κομμάτων από τους κυβερνώντες. Κατήγγειλε μάλιστα την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ότι έδωσε το πράσινο φως στη γειτονική χώρα, μολονότι γνωρίζει ότι τα συμφωνηθέντα ανάμεσα στους δύο Πρωθυπουργούς μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλυθούν.

Με αυστηρό λόγο ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι η συμφωνία βρίθει αντιφάσεων, ερωτημάτων και ανακριβειών σε όλες τις κρίσιμες παραμέτρους διευθέτησης των διαφορών με τα Σκόπια.

Ακόμα, υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση απέφυγε να ρίξει άπλετο φως στις θεατές και αθέατες πλευρές του δημοσιονομικού εκτροχιασμού, επιδιώκοντας να έχει την εύνοια του φυσικού και ηθικού αυτουργού της κρίσης, του νεότερου Καραμανλή, τον οποίον κάλεσε να δώσει απαντήσεις από το βήμα της Βουλής τόσο για την δημοσιονομική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνησή του όσο και για το θέμα της συμφωνίας με τη ΠΓΔΜ. Η κρισιμότητα των γεγονότων το επιβάλλει και δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα διέρρευσαν πληροφορίες ότι ο πρώην Πρωθυπουργός προτίθεται να τοποθετηθεί δημοσίως.

Τέλος, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι το Σκοπιανό αντιμετωπίστηκε και αντιμετωπίζεται με μικροκομματικά και επικοινωνιακά τερτίπια ενώ η διαφοροποίηση του κ. Καμμένου, στρέφεται ευθέως κατά της κυβερνητικής συνοχής. Επεσήμανε ότι αν ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ παραμείνει στη θέση που έχει εκφράσει, τότε η Κυβέρνηση δεν διαθέτει τη δεδηλωμένη και η προσφυγή στις κάλπες είναι μονόδρομος για το καλό της χώρας και των πολιτών της.

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr