Τσάι καλωσορίσματος της άνοιξης και παρουσίασης των νέων δράσεων του Κ.Α.Π.Η. Mολάων

 







Η φιλόξενη αίθουσα του ενοριακού πνευματικού κέντρου Μολάων, την οποία ευγενικά μας παραχώρησε το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας Μολάων,  γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του Κ.Α.Π.Η.,  οι οποίοι πήραν μέρος στο τσάι καλωσορίσματος της άνοιξης και παρουσίασης των νέων δράσεων του Κ.Α.Π.Η.      Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου του Δήμου κυρία Παναγιώτα Αλειφέρη, στο οποίο υπάγεται και το Κ.Α.Π.Η., ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και στη συνέχεια παρουσίασε τις δράσεις του Κ.Α.Π.Η.   από το 2011 έως το 2017 κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά της εκλιπούσης υπεύθυνης του Κ.Α.Π.Η.   κυρίας Καλλιόπης Καρυτσιώτη!
       Στη συνέχεια παρουσίασε τις νέες δράσεις που σχεδιάζονται για το Κ.Α.Π.Η.   (εκπτωτική κάρτα μέλους-μαθήματα παραδοσιακών χορών-μαθήματα ζωγραφικής-κατασκευών-υπολογιστών-πλεξίματος-παιχνίδια ενδυνάμωσης μνήμης και ψυχαγωγικά-ενημέρωση από φυσικοθεραπευτή-συνταγογράφηση φαρμάκων-μέτρηση πίεσης και σακχάρου κ.τ.λ.), οι οποίες θα είναι όλες δωρεάν από εθελοντές επαγγελματίες!
        Επίσης παρουσίασε τις νέες υπεύθυνες του Κ.Α.Π.Η.  εθελόντριες κυρίες Στέλλα Καρυτσιώτη, Ελένη Μπουντούνη, Ρίτα Παϊσιου και Αγγελική Πριφτάκη, τις οποίες ευχαρίστησε για τον εθελοντισμό και την προσφορά τους!
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Πετρολέκας, οι αιδεσιμολογιότατοι πατέρες Ελευθέριος Καναβάρος και Στυλιανός Κότσαλης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κυρία Αδαμαντία Τζανετέα, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο αντιδήμαρχος Μολάων Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Αβδούλος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων Πακίων, Μεταμόρφωσης και Ελιάς Μιχάλης Καρούνης, Παναγιώτης Σκαρμούτσος και Γεώργιος Τζάκας αντίστοιχα, η νομαρχιακή σύμβουλος Ματούλα Μπελεγρή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζωή Ρεπαπίνου και Βασίλειος Κουλουβάκος, οι πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων Μολάων και Συκιάς Ιωάννης Ζερβάκος και Δέσποινα Αγάθου, η πρόεδρος του συλλόγου κυριών και δεσποινίδων Μολάων Γεωργία Κωστίνα και πλήθος μελών και φίλων του Κ.Α.Π.Η.
       Η κυρία Αλειφέρη παρότρυνε όλους όσους είναι άνω των 60 ετών και αγαπούν τη ζωή τις εκδρομές και θέλουν να είναι δημιουργικοί και δραστήριοι να γίνουν μέλη του Κ.Α.Π.Η. Μολάων!

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ