Τσάι καλωσορίσματος της άνοιξης και παρουσίασης των νέων δράσεων του Κ.Α.Π.Η. Mολάων

 Η φιλόξενη αίθουσα του ενοριακού πνευματικού κέντρου Μολάων, την οποία ευγενικά μας παραχώρησε το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας Μολάων,  γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του Κ.Α.Π.Η.,  οι οποίοι πήραν μέρος στο τσάι καλωσορίσματος της άνοιξης και παρουσίασης των νέων δράσεων του Κ.Α.Π.Η.      Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου του Δήμου κυρία Παναγιώτα Αλειφέρη, στο οποίο υπάγεται και το Κ.Α.Π.Η., ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και στη συνέχεια παρουσίασε τις δράσεις του Κ.Α.Π.Η.   από το 2011 έως το 2017 κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά της εκλιπούσης υπεύθυνης του Κ.Α.Π.Η.   κυρίας Καλλιόπης Καρυτσιώτη!
       Στη συνέχεια παρουσίασε τις νέες δράσεις που σχεδιάζονται για το Κ.Α.Π.Η.   (εκπτωτική κάρτα μέλους-μαθήματα παραδοσιακών χορών-μαθήματα ζωγραφικής-κατασκευών-υπολογιστών-πλεξίματος-παιχνίδια ενδυνάμωσης μνήμης και ψυχαγωγικά-ενημέρωση από φυσικοθεραπευτή-συνταγογράφηση φαρμάκων-μέτρηση πίεσης και σακχάρου κ.τ.λ.), οι οποίες θα είναι όλες δωρεάν από εθελοντές επαγγελματίες!
        Επίσης παρουσίασε τις νέες υπεύθυνες του Κ.Α.Π.Η.  εθελόντριες κυρίες Στέλλα Καρυτσιώτη, Ελένη Μπουντούνη, Ρίτα Παϊσιου και Αγγελική Πριφτάκη, τις οποίες ευχαρίστησε για τον εθελοντισμό και την προσφορά τους!
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Πετρολέκας, οι αιδεσιμολογιότατοι πατέρες Ελευθέριος Καναβάρος και Στυλιανός Κότσαλης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κυρία Αδαμαντία Τζανετέα, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο αντιδήμαρχος Μολάων Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Αβδούλος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων Πακίων, Μεταμόρφωσης και Ελιάς Μιχάλης Καρούνης, Παναγιώτης Σκαρμούτσος και Γεώργιος Τζάκας αντίστοιχα, η νομαρχιακή σύμβουλος Ματούλα Μπελεγρή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζωή Ρεπαπίνου και Βασίλειος Κουλουβάκος, οι πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων Μολάων και Συκιάς Ιωάννης Ζερβάκος και Δέσποινα Αγάθου, η πρόεδρος του συλλόγου κυριών και δεσποινίδων Μολάων Γεωργία Κωστίνα και πλήθος μελών και φίλων του Κ.Α.Π.Η.
       Η κυρία Αλειφέρη παρότρυνε όλους όσους είναι άνω των 60 ετών και αγαπούν τη ζωή τις εκδρομές και θέλουν να είναι δημιουργικοί και δραστήριοι να γίνουν μέλη του Κ.Α.Π.Η. Μολάων!

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR