ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΣΤΑ GREEK GREEN AWARDS 2018
Στη 2η Διεθνή Έκθεση VERDE-TEC που πραγματοποιήθηκε 2-4 Μαρτίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της ΚΕΔΕ, στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας, συμμετείχε ο Δήμος Μονεμβασίας, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία «Greek Green Awards 2018» για το Περιβάλλον και την Αειφορία.

Ο Δήμος Μονεμβασίας βραβεύθηκε στην Κατηγορία: Προϊόντα και Υπηρεσίες για τη Δράση «Εξοικονόμηση Ενέργειας με την αντικατάσταση των λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες LED».

Με τη δράση του αυτή ο Δήμος Μονεμβασίας στοχεύει:

1. Στην άμεση μείωση των εξόδων του Δήμου (εξοικονόμηση ενέργειας, μείωσης κόστους συντήρησης) και τη διοχέτευση πόρων σε άλλες δραστηριότητες.

2. Στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του Δήμου και της αντίστοιχης περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, της φωτορύπανσης και της συνεχούς ρύπανσης του περιβάλλοντος από την απόθεση των συμβατικών λαμπτήρων που βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

3. Στη μείωση των οδικών ατυχημάτων μέσω της βελτίωσης της ποιότητας του φωτισμού και

4. Στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης αλλά και βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο οποίος παρουσίασε τις περιβαλλοντολογικές δράσεις του Δήμου για το Περιβάλλον και την Αειφορία.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr