Ονοματοδοσία Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Σπάρτης








Ο Δήμος Σπάρτης, σε συνεργασία με  τη Λέσχη Αυτοκινήτου , τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την ονοματοδοσία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, σε Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «ΑΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ», προς τιμή του Λάκωνα Δημοσιογράφου και Πολιτικού για την προσφορά του στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.
Ο Άρης Σταθάκης αποτέλεσε σταθμό στον τεράστιο αγώνα για τη μάστιγα της χώρας μας, που είναι τα τροχαία ατυχήματα. Ήταν ο πρώτος, που μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές μπήκε στο σπίτι κάθε Έλληνα και έπεισε για τα ευεργετικά οφέλη της χρήσης της ζώνης και του κράνους.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα ‘‘Ευάγγελος Φιλιππόπουλος’’ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης με θέμα: την Πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, από το StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης, την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, την Τροχαία Σπάρτης και τη Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης.
Ο Δήμος Σπάρτης, έχει προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και λειτουργεί  με ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας. Δίνει έτσι την ευκαιρία σε εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς, κάθε χρόνο, να επισκεφθούν το Πάρκο και να ευαισθητοποιηθούν μέσω προγραμμάτων ενημέρωσης σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, και να κατανοήσουν τις βασικές υποχρεώσεις των πολιτών και τους κανόνες λειτουργίας της πόλης.
Η επίσκεψη στο πάρκο είναι δωρεάν και γίνεται κατά τις πρωινές ώρες, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, από 9:00 έως 13:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ύστερα από  συνεννόηση με τη Δημοτική Αστυνομία.
Ας προστατέψουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε αυτό, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αξία για τον άνθρωπο, την ίδια τη ΖΩΗ.
Ας βάλουμε ένα ΣΤΟΠ στην αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα χιλιάδες συνάνθρωποι μας, κυρίως νέοι και μικρά παιδιά να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ



Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ