Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ
Οι φωτογραφίες είναι από τη βράβευσή του, σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας των Βατικιώτικων Συλλόγων Αττικής, στον Πειραιά.

Στο αποχαιρετιστήριο γράφει ο π.Παναγιώτης Αρώνης:
Ένας σπουδαίος Βατικιώτης έφυγε από κοντά μας! Ένας ευγενής, άκακος και αμνησίκακος, φιλότιμος, φιλάνθρωπος αλλά προ πάντων φιλόθεος με πίστη δυνατή και ακλόνητη, με εμπειρική-βιωματική γνώση του Θεού!
Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες στεκόταν δίπλα σε πολυάριθμους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη!
Καλός πράγματι Σαμαρείτης που σταματούσε μπροστά σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό του! Πόθος του μετά να τον οδηγήσει στο πλησιέστερο "πανδοχείο" της Εκκλησίας μας για να φορτίσει την ψυχή του με ελπίδα και εσωτερική δύναμη. Άνθρωπος της προσευχής και της πίστης που μπρος σ αυτήν στάθηκε αληθινός χαλκέντερος, ακούραστος, ακαταπόνητος, μοναδικός και ανεπανάληπτος.
Υπήρξε αναμφίβολα μία ολόλευκη λαμπάδα που πυρπολήθηκε από τον κεραυνό της αγάπης του Χριστού και καιόμενη έλιωσε εξολοκλήρου σκορπίζοντας το φως της ελπίδας και της χαράς παντού! Τεράστιο το χριστιανικό ανθρωπιστικό έργο του που ξεπέρασε τα όρια του τόπου μας που αγαπούσε, της χώρας μας και που φθάνει μέχρι την Αφρική, θα παραμείνει αιώνια ένα ουράνιο τόξο στο βαρύ συννεφιασμένο ορίζοντα των καιρών μας. Το κενό που αφήνει ό θάνατός του είναι δυσαναπλήρωτο! Προσευχηθήκαμε χθες στον Ιερό Ναό «Παναγίτσας» Βούλας ο Κύριος της ζωής και του θανάτου Χριστός, ν αναπαύει την ψυχή του μετά των αγίων και των δικαίων! Αιωνία σου η μνήμη αδελφέ μας Χαράλαμπε.
"

Ο Χαράλαμπος Σαραντίτης του Ιωάννη και της Σπυριδούλας, εκτελωνιστής, γεννήθηκε στη Νεάπολη Λακωνίας, το έτος 1930, και ήταν το πρώτο παιδί από τα 5 αδέλφια  τα λεγόμενα "Σαραντιτάκια" (Λάμπης, Γιώργος, Μάκης, Βασίλης - πρώην Βουλευτής και Ελένη Συγγραφέας).

Οι αδελφοί Χαράλαμπος και Γεώργιος Σαραντίτης ξεκίνησαν πριν από 50 χρόνια και πλέον την παροχή τελωνιακών εργασιών και το 1978 προχώρησαν στη σύσταση της «ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Ο.Ε.», θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της και στη μετατροπή της σε SARMED A.E.


H SARMED ιδρύθηκε το 1991 και θεωρείται από τις πρώτες εταιρίες στον Ελληνικό Επιχειρηματικό χώρο που χώρο που προσφέρει υπηρεσίες
Αποθηκεύσεων
Διανομών
Διαλογής
Μεταποίησης
Φορολογικών αποθηκών
και γενικά κάθε είδους υπηρεσίες σχετικά με τον εκτελωνισμό, εισαγωγή, αποθήκευση και μεταφορά εμπορευμάτων
καθώς και με τη διαχείριση αποθεμάτων (3rd Party Logistics)

To σύγχρονο εμπορευματικό και διαμετακομιστικό κέντρο στη Μάνδρα Αττικής:
Βρίσκεται σε κομβικό σημείο 600 μ. από την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και από την έξοδο 1 της Αττικής Οδού
Είναι σε απόσταση 3,5 χλμ. από το λιμάνι Ελευσίνας
Διαθέτει πρόσοψη 700 μ. επί της Αττικής Οδού στον κόμβο της Ελευσίνας
Αποτελεί σημείο εύκολης πρόσβασης στο λιμάνι του Πειραιά

Εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται ακόμη στη Μαγούλα Αττικής, στη Θήβα, καθώς και στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία ξεκίνησε από το 1991 να προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης αποθεμάτων, ιδιαίτερα στον τομέα των αυτοκινήτων, ενώ από το 1993 η SARMED έχει αναπτύξει παράλληλα με το χώρο του αυτοκινήτου και υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης για όλα τα είδη των εμπορευμάτων.

Έχοντας πολύχρονη πείρα στη διαμετακόμιση μεγάλου όγκου εμπορευμάτων, στη διαχείριση αποθεμάτων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών εκτελωνισμού, δύναται σήμερα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ευρείας γκάμας με μεγάλη αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

Άλλωστε, η εταιρεία πιστοποιήθηκε κατά ISO 9002 από την TUV AUSTRIA τον Απρίλιο του 2001 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της και από τον Ιανουάριο 2005 κατά EN ISO 9001 : 2000.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR