ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Υγεία ,Αγάπη, Ελπίδα και Ειρήνη…
Είναι οι λέξεις που πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και πίστης στις καρδιές των ανθρώπων.
Μηνύματα, που μας καλούν να ενώσουμε τις προσδοκίες μας, Δήμος και πολίτες, με επίκεντρο τον άνθρωπο και να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά μετατρέπει το ατομικό σε συλλογικό και κτίζει ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Τούτες τις μέρες, που πορευόμαστε όλοι ένα δύσκολο και δύσβατο δρόμο,  που τα προβλήματα δε  λείπουν από τα περισσότερα σπίτια και πολλοί από τους συνανθρώπους μας νοιώθουν πιεσμένοι και απογοητευμένοι, ας μεταστρέψουμε τον πόνο και την αδικία, σε χαρά, ανακούφιση, δημιουργία.
Ας αφήσουμε για λίγο τα προβλήματά μας κι ας επιτρέψουμε στο πνεύμα των εορτών να φέρει γαλήνη στην ψυχή μας. Ας χτυπήσουμε την πόρτα του συνανθρώπου μας, του γείτονα, του αδύναμου συμπολίτη μας κι ας  προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας και τη βοήθειά μας
Ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημα μας, σε όποιον έχει ανάγκη, ενισχύοντας, τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη μας , κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.
Η Δημοτική Αρχή, παρά τα προβλήματα, που όλοι βιώνουμε, παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνίζεται με όσες δυνάμεις διαθέτει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πλάι στον πολίτη και ειδικά δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όχι μόνο τούτες τις γιορτινές μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.
Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα  μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας και… περισσότερη ανθρωπιά.
 Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!

                                                                               Με εκτίμηση,

                                                                         Ο Δήμαρχος Σπάρτης

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr