Εκλογές Επιμελητηρίου Λακωνίας 1,2 και 3 Δεκεμβρίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γύθειο 30 Νοεμβρίου 2017
Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι οι Επιμελητηριακές Εκλογές για το Επιμελητήριο Λακωνίας θα διεξαχθούν:
• Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 και από την ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη  (επί της οδού Λυκούργου  αρ.61)
• Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου και από ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους του Δήμου Μονεμβασίας
• Την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19.00  στο Γύθειο στο ισόγειο των Γραφείων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3
Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου  και τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2017 το Επιμελητήριο  θα παραμείνει κλειστό.
Η κατανομή των εδρών ανά τμήμα του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, έχει ως εξής: α) Τμήμα ΕΜΠΟΡΙΚΟ (7) επτά έδρες, β). Τμήμα ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ (6) έξι έδρες, γ) Τμήμα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (7) επτά έδρες και δ). Τμήμα ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ (1) μία έδρα.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία των εκλογών αναδεικνύοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο ενεργούς πολίτες-επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου που θα εργαστούν για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την ανάπτυξη του επιχειρείν και την οργάνωση δράσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Λακωνίας και την ανάπτυξη του τόπου.
Χρήσιμες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία:
1. Κάθε εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή εκλογικού βιβλιαρίου ή διπλώματος οδήγησης ή οποιουδήποτε άλλου επίσημου εγγράφου με ευκόλως αναγνωρίσιμη φωτογραφία του.
2. Ο κάθε εκλογέας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μία φορά (ανεξάρτητα από τον αριθμό των επιχειρήσεων στις οποίες είναι μέλος) και στο Τμήμα στο οποίο ανήκει (ή επιλέξει κατά την ψηφοφορία όταν συμμετέχει σε περισσότερες από μία επιχειρήσεις) μέχρι τρεις (3) υποψηφίους του οικείου Τμήματος.
3. Κατά την ψηφοφορία ο κάθε εκλογέας έχει δικαίωμα να δηλώσει την προτίμησή του με σταυρό (+) ή «χι» (Χ) σε έως τρεις (3) υποψηφίους στο τμήμα το οποίο ανήκει.
4. Θα υπάρχουν τέσσερις (4) κάλπες, μία για κάθε τμήμα. Ο κάθε εκλογέας ρίπτει το φάκελο με την ψήφο του στην κάλπη του τμήματος στο οποίο ψηφίζει.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR