Εκλογές Επιμελητηρίου Λακωνίας 1,2 και 3 Δεκεμβρίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γύθειο 30 Νοεμβρίου 2017
Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι οι Επιμελητηριακές Εκλογές για το Επιμελητήριο Λακωνίας θα διεξαχθούν:
• Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 και από την ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη  (επί της οδού Λυκούργου  αρ.61)
• Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου και από ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους του Δήμου Μονεμβασίας
• Την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19.00  στο Γύθειο στο ισόγειο των Γραφείων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3
Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου  και τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2017 το Επιμελητήριο  θα παραμείνει κλειστό.
Η κατανομή των εδρών ανά τμήμα του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, έχει ως εξής: α) Τμήμα ΕΜΠΟΡΙΚΟ (7) επτά έδρες, β). Τμήμα ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ (6) έξι έδρες, γ) Τμήμα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (7) επτά έδρες και δ). Τμήμα ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ (1) μία έδρα.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία των εκλογών αναδεικνύοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο ενεργούς πολίτες-επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου που θα εργαστούν για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την ανάπτυξη του επιχειρείν και την οργάνωση δράσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Λακωνίας και την ανάπτυξη του τόπου.
Χρήσιμες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία:
1. Κάθε εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή εκλογικού βιβλιαρίου ή διπλώματος οδήγησης ή οποιουδήποτε άλλου επίσημου εγγράφου με ευκόλως αναγνωρίσιμη φωτογραφία του.
2. Ο κάθε εκλογέας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μία φορά (ανεξάρτητα από τον αριθμό των επιχειρήσεων στις οποίες είναι μέλος) και στο Τμήμα στο οποίο ανήκει (ή επιλέξει κατά την ψηφοφορία όταν συμμετέχει σε περισσότερες από μία επιχειρήσεις) μέχρι τρεις (3) υποψηφίους του οικείου Τμήματος.
3. Κατά την ψηφοφορία ο κάθε εκλογέας έχει δικαίωμα να δηλώσει την προτίμησή του με σταυρό (+) ή «χι» (Χ) σε έως τρεις (3) υποψηφίους στο τμήμα το οποίο ανήκει.
4. Θα υπάρχουν τέσσερις (4) κάλπες, μία για κάθε τμήμα. Ο κάθε εκλογέας ρίπτει το φάκελο με την ψήφο του στην κάλπη του τμήματος στο οποίο ψηφίζει.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ