ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μονεμβασίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και στο πλαίσιο του Προγράμματος « Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», πραγματοποίησε το 1ο Πρόγραμμα  πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
Το Πρόγραμμα υλοποιήθηκε από 2 έως 27 Οκτωβρίου 2017 σε 4 σταθμούς της Ειδικής Κινητής Μονάδας στο Δήμο (Μολάοι, Παπαδιάνικα, Μονεμβασία και Νεάπολη) και εξετάστηκαν Δωρεάν 435 γυναίκες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες.
Επιπλέον εξυπηρετήθηκαν από την Κινητή Μονάδα στο Δήμο μας, 10 γυναίκες από το Δήμο Ευρώτα στους Μολάους καθώς και 1 γυναίκα από το Δήμο Ελαφονήσου και 1 γυναίκα από το Δήμο Κυθήρων, στη Νεάπολη.
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την πολύτιμη συνεργασία, η οποία άρχισε με πρωτοβουλία του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου πριν από  2 μήνες, με προοπτική επανάληψης παρόμοιων ελέγχων αλλά και παρακολούθησης των γυναικών που θα χρειαστεί να υποβληθούν σε περαιτέρω έλεγχο. Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας πραγματοποιεί τα Προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου με την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου και τη συμμετοχή έμπειρων και εξειδικευμένων επιστημόνων, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε.
Ο Δήμος Μονεμβασίας στην προσπάθεια να βρίσκεται κοντά στους δημότες του, σε θέματα που έχουν σχέση με την Πρόληψη της Υγείας τους, θα συνεχίσει να αναζητά και να πραγματοποιεί τέτοιου είδους αξιόλογες και χρήσιμες συνεργασίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr