Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας από το Ν. Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου ΣπάρτηΤην Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, παγκόσμια ημέρα γιορτής για την 3η Ηλικία, ο Δήμος Σπάρτης και το Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας υλοποίησε τις εξής εκδηλώσεις:
  • Το πρωί, πλήθος μελών του Κ.Α.Π.Η. και μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης παρευρέθησαν στο Αρχιερατικό μνημόσυνο των εκλιπόντων μελών του Κ.Α.Π.Η.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος επαίνεσε και συνεχάρη το Δήμο και το Ν.Π. για την πρωτοβουλία αυτή.
Μετά το πέρας του μνημόσυνου, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. και οι συγγενείς των εκλιπόντων μελών μετέβησαν στον καινούριο χώρο του Κ.Α.Π.Η. (Γκορτσολόγου 119) όπου προσφέρθηκαν καφές και αναψυκτικά.
  • Στις 6:30 μ.μ. έγιναν τα εγκαίνια του καινούριου χώρου του Κ.Α.Π.Η..
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος άγιασε τον χώρο και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου κ. Θεμιστοκλή Πατσιλίβα έκοψαν την κορδέλα.
Ξεχωριστή στιγμή ήταν η ανακήρυξη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ευστάθιου σε επίτιμο μέλος του Κ.Α.Π.Η.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π. κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας διάβασε το πρακτικό της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και προσέφερε στον Μητροπολίτη κ.κ. Ευστάθιο τιμητική πλακέτα λέγοντας «…πως η αδιάλειπτη φροντίδα του στο κοινωνικό και πνευματικό πεδίο, είναι φωτεινός οδηγός για όλους μας».
Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης επανέλαβε την αμέριστη στήριξή του προς τις δομές της κοινωνικής προστασίας και απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς την διοίκηση και τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν επίσης ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αδαμαντία Τζανετέα, , ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος  Μαρουδάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  κ.  Σταύρος Αργειτάκος, ο τ. δήμαρχος κ. Χρήστος Πατσιλίβας, η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού κα Ορφανού, και πάνω από 350 μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι απεύθυναν χαιρετισμό με επαινετικά λόγια.
Από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ν.Π. κ. Θεμιστοκλή Πατσιλίβα έγινε μια ιστορική αναδρομή για το Κ.Α.Π.Η. και αναφέρθηκαν οι μελλοντικοί στόχοι του Ν.Π.

Στη συνέχεια, στον κόσμο, που πλημμύρισε τη νέα αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.  προσφέρθηκε φαγητό, ποτό, τραγούδι και χορός έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Για τη μεταφορά των μελών των ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. από τις Τ. Κ. Καστορείου, Σελλασίας, Ξηροκαμπίου και Λευκόχωματος είχε προβλεφθεί η μίσθωση λεωφορείου.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Βαλιώτης και το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ευχαριστεί τα Μ.Μ.Ε., το κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών του κ. Σκιαδά για τη δωρεάν κατασκευή του δίσκου του μνημοσύνου, τον κ. Θεοδωρακάκο για τη δωρεάν προσφορά κρασιού.

Επίσης ευχαριστούμε το τμήμα και τον Διοικητή της Τροχαίας της Αστυνομίας Σπάρτης, τη Δημοτική Αστυνομία και τον εντεταλμένο δημοτικό Σύμβουλο κ. Τσαγγαρούλη Θεόδωρο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ απευθύνεται στα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης, στους υπαλλήλους και στους εθελοντές του Κ.Α.Π.Η.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. υγεία και αγάπη, για να γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή την ημέρα της 3ης Ηλικίας.

Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος

Πατσιλίβας Θεμιστοκλής

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η ΣΠΑΡΤΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ STUDIO "ΑΝΟΧΗΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE