ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ προϋπολογισμού 2.600.000,00 €


Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020

το έργο
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ προϋπολογισμού 2.600.000,00 €

Υπογράφηκε στις 20 Οκτωβρίου 2017 από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο, η απόφαση ένταξης της πράξης «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μονεμβασίας.
Το έργο αφορά στην προσθήκη νέου κτιρίου συνολικής δόμησης 1.274,20μ2 στο υφιστάμενο σχολικό συγκρότημα Λυκείου της Δ.Κ. Νεάπολης Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, σύμφωνα με τα προδιαγραφόμενα του σχετικού κτιριολογικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί:
  • κατασκευή χώρων υπογείου - πρώτου ισογείου συνολικής δόμησης 492,29μ2 το οποίο θα αποτελείται από (λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο, αίθουσες εργαστηρίων, αίθουσες διδασκαλίας, wc, wc για Αμεα και αποθηκευτικούς χώρους).
  • κατασκευή χώρων δεύτερου ισογείου συνολικής δόμησης 528,77μ2 το οποίο θα αποτελείται από (wc αγοριών, κοριτσιών, Αμεα και προσωπικού, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες εργαστηρίων και παρασκευαστήριο) και
  • κατασκευή χώρων ορόφου συνολικής δόμησης 253,14μ2 το οποίο θα αποτελείται από (γραφεία καθηγητών, διευθυντών, υποδιευθυντών, γραμματείας, αναρρωτήριο, wc προσωπικού, Αμεα και χώρους αναμονής).
Με την ανέγερση της νέας πτέρυγας στο χώρο Λυκείου Νεάπολης επιδιώκεται η αναβάθμιση υποδομών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δ.Κ Νεάπολης της Δ.Ε Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εκπαιδευτικών και η προσβασιμότητα των Αμεα.
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Τριχείλης Ηρακλής, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,  καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Ε.Υ.Δ Περιφέρειας Πελοποννήσου και ομοίως όλους όσους συνέδραμαν στη μελέτη -προώθηση και ένταξη του εν λόγω έργου στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE