ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ προϋπολογισμού 2.600.000,00 €


Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020

το έργο
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ προϋπολογισμού 2.600.000,00 €

Υπογράφηκε στις 20 Οκτωβρίου 2017 από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο, η απόφαση ένταξης της πράξης «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μονεμβασίας.
Το έργο αφορά στην προσθήκη νέου κτιρίου συνολικής δόμησης 1.274,20μ2 στο υφιστάμενο σχολικό συγκρότημα Λυκείου της Δ.Κ. Νεάπολης Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, σύμφωνα με τα προδιαγραφόμενα του σχετικού κτιριολογικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί:
  • κατασκευή χώρων υπογείου - πρώτου ισογείου συνολικής δόμησης 492,29μ2 το οποίο θα αποτελείται από (λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο, αίθουσες εργαστηρίων, αίθουσες διδασκαλίας, wc, wc για Αμεα και αποθηκευτικούς χώρους).
  • κατασκευή χώρων δεύτερου ισογείου συνολικής δόμησης 528,77μ2 το οποίο θα αποτελείται από (wc αγοριών, κοριτσιών, Αμεα και προσωπικού, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες εργαστηρίων και παρασκευαστήριο) και
  • κατασκευή χώρων ορόφου συνολικής δόμησης 253,14μ2 το οποίο θα αποτελείται από (γραφεία καθηγητών, διευθυντών, υποδιευθυντών, γραμματείας, αναρρωτήριο, wc προσωπικού, Αμεα και χώρους αναμονής).
Με την ανέγερση της νέας πτέρυγας στο χώρο Λυκείου Νεάπολης επιδιώκεται η αναβάθμιση υποδομών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δ.Κ Νεάπολης της Δ.Ε Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εκπαιδευτικών και η προσβασιμότητα των Αμεα.
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Τριχείλης Ηρακλής, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,  καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Ε.Υ.Δ Περιφέρειας Πελοποννήσου και ομοίως όλους όσους συνέδραμαν στη μελέτη -προώθηση και ένταξη του εν λόγω έργου στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ