ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣΟ Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποίησε με επισημότητα και επιτυχία την ετήσια κοπή πίτας στο μαγαζί «Ρεβαΐζι», που βρίσκεται στη Θερμοπυλών 28 στο Πειραιά.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συγχωριανούς και φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο μας για άλλη μια φορά!
Το φλουρί έτυχε στη κυρία Πουλάκου Αναστασία (ΝΟ:44) που κέρδισε ένα τάμπλετ  προσφορά του κυρίου Διακουμάκου Στέλιου ,Προέδρου του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε τον κύριο Θεοδωράκο Κυριάκο Πρόεδρο Τοπικού του χωριού που βρίσκεται σε κάθε κάλεσμα μας κοντά μας.
Τους χαιρετισμούς τους και τις ευχές τους μας έστειλε η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Τζανετέα Αδαμαντία , ο κύριος Αποστολάκος Γρηγόρης και ο Μπαζάκος Σταύρος Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών καθώς δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν και να γιορτάσουν μαζί μας λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων που τους ανάγκασαν να βρίσκονται στη Μάνη.
Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση μας το κύριο Λεουτσάκο Νίκο και τον γιο του Λεουτσάκο Πιέρρο ,ιδιοκτήτες του καταστήματος καθώς και το άψογο προσωπικό τους. Ευχαριστούμε και το φούρνο «Άρτος και Μέλι» της κυρίας Καρακατσάνη Αντωνία στο Πειραιά για την υπέροχη βασιλόπιτα που μας έφτιαξαν.
Ευχαριστούμε πολύ τα Διοικητικά Μέλη Διακουμάκο Στέλιο, Μιχαλακάκου Νίκη, Θεοδωράκο Μιχάλη, Γερακουλάκο Ιωάννη, Διακουμάκο Βασίλη, Κατσιμάρδου-Σαραντάκου Ελένη, Λάσκαρη Παναγιώτη και Πουλάκο Κωνσταντίνο , που και αυτή τη φορά βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Κατσιμάρδου-Σαραντάκου Ελένη, Διακουμάκο Ιωάννη , Γούδη Βασίλειο  Ξενοδοχείο «Κάστρο Μαΐνη», Δημακόγιαννη Γεώργιο «Βιβλιοπωλείο-Εκδόσεις Αδούλωτη Μάνη –Λακωνία Οδός», Δεμοιράκο Γιώργο «Ταβέρνα Η Καλή Καρδιά», Γρηγοράκο Γρηγόρη «Ταβέρνα Η Δροσοπηγή», Λαμπρινάκο Σταμάτη «Ταβέρνα ο Βαγγέλης», Αγγελόπουλο Σπύρο, Κατάστημα «Έξυπνη Αγορά» Χρυσανθακόπουλος Μιχάλης, Γεώργιος Αν. Κουράκος «Οίνος Μάνης», Κομμωτήριο «Στυλ και Άποψη» Αργειτάκου Παναγιώτα, Αλέπη Κωνσταντίνο «Aula Cocktail bar».Ευχαριστούμε θερμά του συγχωριανούς κύριο Θεοδωράκο Στέλιο και Παναγιωτάκο Βασίλειο και Δημήτρη για την προσφορά τους βάζοντας μέλι δικής τους παραγωγής.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους από καρδιάς για τη στήριξη σας!

Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε το χωριό μας ψηλά και να το κάνουμε ομορφότερο!!!

Η Γενική Γραμματέας
Κατσιμάρδου –Σαραντάκου Ελένη
Η Ταμίας
Μιχαλακάκου –Πουλάκου Νικολέτα
Ο Πρόεδρος

Διακουμάκος Στυλιανός

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Το παραθαλάσσιο χωριό της Λακωνίας που δεν το βλέπεις από πουθενά...

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΗ ΣΕΖΟΝ

Μάνη: Τον έπιασαν με "πράμα" στο σπίτι

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ