Ερώτηση Λεωνίδα Γρηγοράκου σχετικά με την παράταση κυνηγετικής περιόδου για τον αγριόχοιρο


Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λακωνίας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατέθεσε σήμερα ερώτηση με αρ. πρωτ.: 2585/13.1.2017 προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη, ζητώντας να παραταθεί η κυνηγετική περίοδος για τον αγριόχοιρο έως το τέλος του Φεβρουαρίου.
Στην ερώτησή του, ο κ. Γρηγοράκος επισημαίνει ότι με την απόφαση για καθολική απαγόρευση της θήρας για μία εβδομάδα, από 11/1 έως 18/1, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυνηγετική περίοδος τελείωσε πριν την ώρα της. Παράλληλα, ο αρμόδιος Υπουργός δεν έλαβε υπόψη του ότι η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δεν επηρέασε κατά τον ίδιο τρόπο όλες τις περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα στη Λακωνία, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα χιονοκάλυψης περιοχών όπου διαβιοί ο αγριόχοιρος. Αντίθετα, ο πληθυσμός του συνεχώς αυξάνεται και οι αγριόχοιροι κατεβαίνουν μέχρι τις κατοικημένες περιοχές και προξενούν τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες και τους λαχανόκηπους των κατοίκων.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Βουλευτής Λακωνίας ρωτά τον Υπουργό Περιβάλλοντος αν πρόκειται να προχωρήσει σε παράταση της κυνηγετικής περιόδου του αγριόχοιρου έως το τέλος Φεβρουαρίου, όπως αιτούνται οι κυνηγοί της Λακωνίας.

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr