ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Στο τέλος μιας πολλαπλά  επιβαρυμένης χρόνιας, με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας προσφέρουν ένα αναγκαίο και ωφέλιμο διάλειμμα.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς. Για αυτό και φέτος, ο Δήμος Σπάρτης καλεί όλους εσάς  να συμβάλλετε στην συγκέντρωση βασικών αγαθών , για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ας βοηθήσουμε όλοι μας με όποιο τρόπο  μπορούμε  τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Ας προσφέρουμε κάτι από το υστέρημα μας, κάνοντας την αλληλεγγύη, την αλληλοϋποστήριξη και την ανθρωπιά, δύναμη της κοινωνίας μας.
Ως  Δημοτική Αρχή από τους πρώτους στόχους μας ήταν και είναι να στεκόμαστε δίπλα στους  συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και την συμπαράστασή μας και να διεκδικούμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης,  όχι μόνο τούτες τις γιορτινές μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.

Εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά, το 2017,  να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου και να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας και  ένα ειρηνικό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, χωρίς στρατιωτικές επεμβάσεις και πολέμους που σπέρνουν το μίσος  στους λαούς.
Είναι καιρός να  εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας και να χτίσουμε μια Νέα Ελλάδα.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!

                                                                                                           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr