Πρόσκληση συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Σπάρτη


 Ο Δήμος Σπάρτης στα πλαίσια λειτουργίας του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα προβεί στην εκμίσθωση οριοθετημένων χώρων σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε :

  • Γλυκίσματα, ζαχαρώδη προϊόντα, είδη σοκολατοποιίας
  • Λακωνικά αγροτικά προϊόντα
  • Είδη δώρων
  • Χριστουγεννιάτικα είδη, παιχνίδια
  • Κάστανα, ξηροί καρποί, ποπ κορν, μαλλί της γριάς                           

Οι άδειες συμμετοχής στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ εκδίδονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα που εμπορεύονται διάφορα είδη και συγκεκριμένα:
α) σε επαγγελματίες εμπόρους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) που νόμιμα δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε υπαίθριες αγορές (υπαίθριοι πωλητές),
β) σε κατόχους άδειας συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές,
γ) σε κατόχους άδειας πωλητή λαϊκών αγορών,
δ) σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου (στάσιμου ή πλανόδιου) εμπορίου και
ε) σε λοιπούς, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας.

Η αγορά του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ θα λειτουργήσει από 17 Δεκεμβρίου 2016 έως και 31 Δεκεμβρίου 2016.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικασία μίσθωσης των ανωτέρω χώρων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης (Δ/νση: Μαγούλα – πρώην Δημαρχείο Μυστρά) μέχρι την Τετάρτη 14-12-2016 και ώρα 14:00.
Σε περίπτωση που για κάθε οριοθετημένο χώρο υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις  η άδεια συμμετοχής θα χορηγείτε μετά από δημόσια κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων. Αναλυτικά στοιχεία για τις άδειες συμμετοχής και τον τρόπο διάθεσης των χώρων αναφέρονται στην υπ΄αριθ.516/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Οι προς διάθεση χώροι αποτυπώνονται σε σχεδιάγραμμα το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ανωτέρω απόφασης του Δ.Σ.  και είναι οι εξής:
  • Δέκα(10) ξύλινα σπιτάκια διαστάσεων 2,20μ.*2,20μ, που θα τοποθετηθούν από Πλήθωνος Γεμιστού προς Αγίου Νίκωνος. Τα ξύλινα σπιτάκια θα αριθμηθούν από το 1 έως το 10 ξεκινώντας από Πλήθωνος Γεμιστού προς Αγίου Νίκωνος. Το μίσθωμα για κάθε ξύλινο σπιτάκι καθορίστηκε στο ποσό των τριακοσίων (300,00) ευρώ.
  • Τέσσερις(4) θέσεις, που θα καταλαμβάνουν οι πάγκοι πώλησης των κάτωθι ειδών: κάστανα, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, ξηροί καρποί επί της οδού Λυκούργου ξεκινώντας από την οδό Κων/νου Παλαιολόγου έως την οδό Αγίου Νίκωνος. Το μίσθωμα για κάθε θέση (για την τοποθέτηση πάγκου) καθορίστηκε στο ποσό των ογδόντα (80,00) ευρώ.

Προκειμένου για πολύτεκνους και ΑΜΕΑ στις παραπάνω καθορισμένες τιμές θα γίνεται έκπτωση 15%.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Δήμου Σπάρτης 2731361126-127 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στο site του Δήμου.

                                                      Από το Δήμο Σπάρτης

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr