Η ΑΥΓΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ



«Είχα την ευκαιρία να έχω μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, η οποία επαναβεβαίωσε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Συμπέσαμε και ως προς τη διάγνωσή μας, σχετικά με την γενικότερη αστάθεια, η οποία υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή. Και είχα την ευκαιρία να μεταφέρω στους συνομιλητές μου την αγωνία μου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, οι οποίες αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης, τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο στηρίζονται οι ΝΑΤΟικες σχέσεις.

Είχα, επίσης, την ευκαιρία να έχω μία εξαιρετικά ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση με εκπροσώπους από σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται εδώ στη Βουλγαρία. Και θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να επαναλάβω ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται - εδώ και πολλά χρόνια - στη Βουλγαρία, αποτελούν παράδειγμα εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας. Είναι επιχειρήσεις οι οποίες ξέφυγαν από τα στενά όρια της Ελλάδας και αποφάσισαν να επενδύσουν εκτός Ελλάδας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τη δική τους δυναμική.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το Κόμμα το οποίο στηρίζει την επιχειρηματικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Είναι το Κόμμα το οποίο πιστεύει ότι μόνο μέσα από μία γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών μπορεί να έρθει ανάπτυξη στη χώρα. Και μόνο με μία τέτοια μείωση φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη μπορεί να αποτελέσει ικανό κίνητρο για να αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Και βέβαια, μία τέτοια πολιτική, εκ των πραγμάτων, θα δράσει και αποτρεπτικά για εκείνες τις επιχειρήσεις, τις λίγες επιχειρήσεις, οι οποίες επιλέγουν άλλες χώρες, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν τη φορολογική τους έδρα».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/332151/mitsotakis-i-nd-stirizei-tin-epiheirimatikotita-se-oles-tis-ekfanseis-tis/#ixzz4RN0aWMlX
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ