Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ










Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στο Γύθειο, στο τρίτο της ραντεβού με την κοινωνία της Λακωνίας!
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (Παλαιό Παρθεναγωγείο) και στο ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί, η ομάδα υποδέχθηκε τις τοπικές Αρχές και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, καθώς επίσης τους τοπικούς φορείς και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο και φυσικά πολλούς φιλάθλους.
Στο διάστημα της παραμονής στο Γύθειο, οι άνθρωποι της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις κάρτες Μέλους, για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Football League και για την προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.
Παράλληλα οι εκπρόσωποι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, γύρω από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, την πόλη, τον Δήμο και γενικότερα το Νομό Λακωνίας.
Την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο σύμβουλος διοίκησης κ. Άρης Γιαννακόπουλος, οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, ο γενικός αρχηγός της Κ19 κ. Τάκης Αργείτης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Βάτης Χρονάκης και Βασίλης Σκαμπαρδώνης.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεωργία Λυροφώνη, κ. Απόστολος Χριστοδουλάκος, κ. Παναγιώτης Τσιριγώτης, η Πρόεδρος ΟΚΠΑΠΑ και Δημοτική Σύμβουλος κ. Κατερίνα Κολοκοτρώνη, η δημοτική σύμβουλος κ. Ελένη Δρακουλάκου και ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Καπασούρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης κ. Κυριάκος Δερδελάκος
Επίσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και πολλοί αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής όπως του Ολυμπιακού Γυθείου, του Πανγυθεατικού και της ΑΣΑ Μάνης.
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και το κατάστημα «Μικρό Καφέ» για τη φιλοξενία καθώς και όλες τις ομάδες, τον κόσμο και τους φιλάθλους που μας επισκέφτηκαν στο Γύθειο αλλά και τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου της πόλης και όλο το διδακτικό προσωπικό των σχολείων και ανανεώνει σύντομα το ραντεβού της για τις νέες δράσεις που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή και θα αφορούν τον αθλητισμό και τον άνθρωπο.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ