Ολοκληρώθηκε η Πιστοποίηση της εταιρίας ελαιολάδου Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ.σύμφωνα με τα Πρότυπα AGRO 2:2008, ISO 9001:2008, ΙSO 22000:2005 και το πρωτόκολλο IFS Food


Η ΚΑΣΕΛΛ ΑΕ είναι η πρώην Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών της Επιδαύρου Λιμηράς Λακωνίας, σε συντομογραφία Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ., η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2002. Τα κεντρικά της γραφεία μαζί με τη μονάδα συσκευασίας βρίσκονται στη Συκέα Λακωνίας του Δήμου Μονεμβασίας στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο ενώ τα ελαιοτριβεία της είναι τοποθετημένα σε ακτίνα περίπου 10Km, περιμετρικά της μονάδας τυποποίησης.
Η εταιρία παράγει, συσκευάζει και διακινεί εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο εκλεκτής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό διαθέτει στο δυναμικό της μία σύγχρονη μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας ελαιόλαδου, 9 υπερσύγχρονα και αναβαθμισμένα ελαιοτριβεία και 3.500 περίπου ελαιοπαραγωγούς - μέλη (μετόχους). Η ετήσια παραγωγή της ΚΑΣΕΛΛ σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κυμαίνεται στους 5. 000 τόνους με μέγιστο εγγυημένο επίπεδο οξύτητας < 0, 4%.

Η παραγωγή του ελαιολάδου γίνεται στα ελαιοτριβεία της εταιρίας τα οποία εφαρμόζουν Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 επίσης πιστοποιημένo από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) εξασφαλίζοντας ότι το ελαιόλαδο παράγεται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. 

Η τυποποίηση του ελαιολάδου γίνεται υπό πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες στο τυποποιητήριο της Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. το οποίο είναι επίσης πιστοποιημένo από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τα πρότυπα ISO 9001:2008, ΙSO 22000:2005 και το πρωτόκολλο IFS Food.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας, αποσπώντας ένα χρυσό βραβείο και δύο χάλκινα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, στις πρόσφατες διοργανώσεις LONDON International Olive Oil Quality CompetitionDomina International Olive Oil Contest και Olympia Awards Health & Nutrition.

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η ΣΠΑΡΤΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ STUDIO "ΑΝΟΧΗΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE