Ο Δήμος Σπάρτης για 2η χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο
Ο Δήμος Σπάρτης συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET  η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο μεταξύ 7-9 Νοεμβρίου 2016 και η οποία αποτελεί την κορυφαία έκθεση για τους επαγγελματίες του τουρισμού παγκοσμίως.

Το Δήμο Σπάρτης εκπροσώπησαν ο κ. Κονίδης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος και ο κ. Χρήστος Μητράκος, Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι του Δήμου Σπάρτης είχαν σειρά επαφών με επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους και travel bloggers από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Σπάρτης. Τα στοιχεία των επαφών είναι στη διάθεση των επαγγελματιών του Δήμου Σπάρτης προς αξιοποίησή τους.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην έκθεση το νέο τουριστικό λογότυπο του Δήμου Σπάρτης  καθώς και τα νέα πληροφοριακά έντυπα τα οποία αποκόμισαν θετικά σχόλια. Ο Δήμος Σπάρτης φιλοξενήθηκε στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχίζοντας την μεταξύ τους συνεργασία στον τομέα του τουρισμού.

Το stand του Δήμου Σπάρτης επισκέφθηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Γ.Γ του ΕΟΤ κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος, οι οποίοι στις συζητήσεις τους εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η Πελοπόννησος θα  συνεχίσει την ανοδική της πορεία καθώς αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο αναδυόμενο τουριστικό προορισμό.

Εξάλλου, τα πρώτα μηνύματα από τη Μ. Βρετανία για τον ελληνικό τουρισμό το 2017 είναι θετικά. Σύμφωνα με κορυφαίους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αύξηση έως και 20% της κίνησης προς Ελλάδα το προσεχές έτος (έρευνα GFK). Ως προάγγελος πιθανών θετικών μηνυμάτων καταγράφεται η ανακοίνωση του tour operator Thomas Cook ότι στο πρόγραμμα του για το  2017 θα δώσει έμφαση σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα WTM Industry Report 2016, η Ελλάδα, μαζί με την Αίγυπτο και την Τουρκία, επιστρέφουν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος για επαγγελματικές συμφωνίες με εταιρίες από το εξωτερικό.

Ο Δήμος Σπάρτης θα συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και το επόμενο έτος.Από το Δήμο Σπάρτης

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE