Η ΑΕ Σπάρτη στηρίζει την υποψηφιότητα του Δήμου Ευρώτα


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/10) η επίσκεψη της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στη Σκάλα, του Δήμου Ευρώτα.
Το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία Πηγών, όπου η ομάδα υποδέχθηκε τις τοπικές Αρχές και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον Δήμο.
Οι άνθρωποι της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αφού ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα εισιτήρια διαρκείας και τις κάρτες Μέλους καθώς και για τα προνόμια τους, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μαζί τους απόψεις, γύρω από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.
Παράλληλα η ΑΕ Σπάρτη, με την επίσκεψη αυτή θέλησε να στηρίξει, έμπρακτα και με θέρμη, την υποψηφιότητα του Δήμου Ευρώτα για την ανακήρυξη του ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού για το 2017.
Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν το Λύκειο και το Γυμνάσιο της Σκάλας, όπου οι μαθητές των σχολείων έδωσαν βροντερό "παρών", πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και της Κ19 που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ηλίας Κατσογιάννης, ο βοηθός προπονητή Πέτρος Στοϊλας, οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Αναστασάκος, Πέτρος Καραβαρίτης, Τάσος Παπαχρήστος, Νεμάνια και Φιλίπ Αρσενίεβιτς, ο γενικός αρχηγός της Κ19 Παναγιώτης Αργείτης και οι ποδοσφαιριστές της Κ19 Γιώργος Κορνέζος και Γιώργος Θανασούλας.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα Δήμος Βέρδος, Ηλίας Παναγιωτακάκος, Γιώργος Σωτηράκος, Θοδωρής Μπόλλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα Σωτήρης Μένεγας, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκάλας Ιωάννα Κούρλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και γενικός αρχηγός του Αστέρα Βλαχιώτη Κώστας Ζάχος, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσιμπίδης, ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου και υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Παναγιώτης Λυμπέρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς και ο πατέρας Ευστράτιος Χρυσικάκος.
Επίσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ πολλοί αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής.
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δήμο Ευρώτα και το κατάστημα «Casa del Pazzo» για τη φιλοξενία καθώς και όλες τις ομάδες, τον κόσμο και τους φιλάθλους που μας επισκέφτηκαν στη Σκάλα, τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Σκάλας και όλο το διδακτικό προσωπικό των σχολείων και ανανεώνει σύντομα το ραντεβού της για τις νέες δράσεις που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή και θα αφορούν τον αθλητισμό και τον άνθρωπο.

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr