ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘‘28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940’’

28 Οκτωβρίου 1940, η Εθνική Επέτειος, η Επέτειος του ΟΧΙ απέναντι στο φασισμό και στην υποδούλωση του Έθνους μας, ημέρα έμπνευσης και γνώσης, που διδάσκει στο λαό και τη νεολαία να πουν σήμερα το δικό τους ΟΧΙ στην πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Η φετινή Εθνική μας Επέτειος ας είναι μια ευκαιρία για αυτοσυγκέντρωση, για περισυλλογή, για να βγάλουμε τα απαραίτητα ιστορικά συμπεράσματα και διδάγματα, που θα μας καθοδηγήσουν στο δρόμο του εθνικού μας χρέους.
Ας τιμήσουμε τον ηρωικό αγώνα του λαού μας, τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της χώρας μας και τα εκατομμύρια, που θυσιάστηκαν στον αγώνα ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό συμβάλλοντας στη δική μας ελευθερία.

Ας αντλήσουμε θάρρος και ας αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια μας, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Ειρήνη, την Ελευθερία και τον Πολιτισμό.
Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και οι προκλήσεις πολλές.  Είναι η ώρα της υπευθυνότητας, της αποφασιστικότητας, της αντίστασης και  της υπεράσπισης των αγώνων του Ελληνικού λαού.
Το μήνυμα της επετείου είναι διαχρονικό και ειδικά σήμερα που βιώνουμε όλοι μας μια περίοδο γενικευμένης κρίσης, το μήνυμα αυτό είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, οι αγώνες που δίνονται με ομοψυχία, ενότητα και αυταπάρνηση για αξίες και ιδανικά, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, έχουν αποτελέσματα.

Όλοι εμείς καλούμαστε να εμπνευστούμε από το ίδιο παράδειγμα και να συνεχίσουμε τον ίδιο αγώνα. Η Ελλάδα καλείται να αξιοποιήσει τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες και να σφυρηλατήσει την εθνική ανεξαρτησία, την εθνική μας υπόσταση και την εθνική μας ταυτότητα.

Για  μια κοινωνία, χωρίς φτώχεια, ανεργία, κρίσεις και πολέμους. Για το παρόν και το μέλλον.

Ο Δήμαρχος

Ευάγγελος Βαλιώτης

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr