Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις για την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2016


    Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, η Σπάρτη  υποδέχθηκε τους ποδηλάτες της 28ης Σπαρτακιάδας, οι οποίοι ξεκίνησαν στις 7:00 πμ από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα με τελικό προορισμό το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.
Οι πρώτοι ποδηλάτες κατέφθασαν γύρω στις 16:00 της ίδιας ημέρας, διανύοντας 257χλμ.
Ο Αγώνας διοργανώθηκε  από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με χρονικό όριο τερματισμού 12 ώρες.   
Ο Δήμος Σπάρτης πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης για πρώτη φορά στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης στις 8:30 μμ, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, με πλήθος κόσμου να αποθεώνει τους αθλητές, που έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο ποδηλατικό θεσμό των ημερών μας στην ερασιτεχνική ποδηλασία.
Σκοπός της εκδήλωσης, η απονομή βραβείων και αναμνηστικών και η επιβράβευση της προσπάθειας των συμμετεχόντων ποδηλατών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Αποστολάκος και κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο κ. Σάββας Βελισσάρης Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, η κ. Γεωργία Γαλανοπούλου Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Παναγιώτης Πριστούρης  και πλήθος κόσμου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την επόμενη ημέρα στο Ξηροκάμπι.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Μνημόσυνο των Ευεργετών της Δημοτικής Ενότητας Φάριδος και Αγώνες Δρόμου με τη συμμετοχή των παιδιών από τα σχολεία της Τ. Κ. Ξηροκαμπίου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο παραδοσιακός ποδηλατικός αγώνας 21χλμ (διαδρομή: Γυμνάσια Σπάρτης – Μυστράς – Σπάρτη – ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου – Αμύκλες – Παρόρι – Ξηροκάμπι) ατομικής χρονομέτρησης, με συνδιοργάνωση του Δήμου Σπάρτης  της  Π.Ε.Π.Α και του Αθλητικού  Οργανισμού .

Οι κάτοικοι του Ξηροκαμπίου υποδέχτηκαν τους αθλητές σε γιορτινό κλίμα χειροκροτώντας τους για όλη την προσπάθεια, που κατέβαλαν το διήμερο αυτό.

Στην εκδήλωση, που ακολούθησε, πολλά συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους συμμετέχοντες ο κ. Σπύρος Μοιράγιας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Ευστράτιος Σμυρνιός Αντιδήμαρχος,  η κα Γαλανοπούλου Γεωργία Αντιπρόεδρος Ν. Π. Π. & Π. , ο κος Μιχάλης Καλομοίρης Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης και ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κος Παναγιώτης Πριστούρης.


Ο Δήμος Σπάρτης ευχαρίστησε τη Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων, το Νοσοκομείο Σπάρτης,  την Τροχαία, τους Ασυρματιστές και το Σύλλογο ‘‘ΕΤΟΙΜΟΚΛΗΣ’’, για την ενεργή συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.


Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και εκδηλώσεις.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ





Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ