Με τρέλα στην εξέδρα ΑΕ Σπάρτη-Πανθρακικός 2-1



Η ΑΕ Σπάρτη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Football League και επιβλήθηκε 2-1 του Πανθρακικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2016-2017.
Η ομάδα μας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα και δυναμική, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα ονόματα της Football League και πανηγύρισε στο τέλος μια μεγάλη νίκη, που της δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Η ΑΕ Σπάρτη βρέθηκε πίσω στο σκορ με ψιλοκρεμαστό σουτ του Ηλιάδη στο 21’. Με αντεπίθεση διαρκείας όμως στη συνέχεια, πάθος και αποφασιστικότητα, κατόρθωσε να απαντήσει στο 42’ με δυνατό σουτ του Αναστασάκου κάνοντας το 1-1.
Η ολική ανατροπή έγινε στο 60' όταν από εξαιρετική ασίστ - τρύπα του Αναστασάκου στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, ο Σιώπης με πλασέ έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος (Αχαΐας) με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντανάς και Κώστα Κακαφώνη από τον ίδιο σύνδεσμο.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Απόλλων Σμύρνης για την 2η αγωνιστική της Football League, σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κατσίκης (55' Ηλιόπουλος), Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (70' Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (86' Βελλίνης).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης, Κάρδαρης (67' Χαλκιαδάκης), Μυρθιανός, Πολίμος, Ηλιάδης, Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Ρομπέρ, Πλέγας (84' Κουσίδης), Νικόλτσης.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ