Eνορχηστρωμένη και εσκεμμένη εκστρατεία ανθρωποφαγίας του ΣΥΡΙΖΑΟ ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, έπειτα από τα όσα καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, σχετικά την κοστολόγηση και σύναψη σύμβασης για τη μέθοδο της διαγνωστικής αρθρόσκοπησης, δηλώνει τα εξής:
Ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είχα συναρμοδιότητα να επικυρώσω την ομόφωνη υπ' αριθμ. 10 απόφαση της 248ης/2-12-2014 της ολομέλειας του ΚΕΣΥ (Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας), που αποτελείται από τριάντα και πλέον έγκριτους ιατρούς και επιστήμονες. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είχα τον οποιοδήποτε αποφασιστικό ή γνωμοδοτικό ρόλο ως προς την συγκεκριμένη πρόταση. Απλώς, όφειλα να αποδεχτώ την τεκμηριωμένη θέση ενός επιστημονικού, συλλογικού οργάνου.
Ο κ. Πολάκης γνωρίζει ότι το μηχάνημα διαγνωστικής αρθροσκόπησης δεν προοριζόταν για τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας για τα οποία είχα αρμοδιότητα. Αντίθετα, ήταν ένα ζήτημα που συνδέεται ευθέως με τον ιδιωτικό τομέα της υγείας (ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία)  και τον ΕΟΠΥΥ, για τα οποία δεν είχα καμία αρμοδιότητα.
Αντιλαμβάνομαι τις πολιτικές σκοπιμότητες και τις ανομολόγητες επιδιώξεις του κ. Πολάκη να με εμπλέξει σε μια υπόθεση με την οποία ουδεμία ουσιαστική σχέση έχω.
Όμως, η λάσπη, η  συκοφαντία, η διαβολή δεν με αγγίζουν. Η παρουσία μου στο Υπουργείο Υγείας ήταν απολύτως καθαρή και διαφανής. Εξ' ου και τολμώ να πω δημοσίως ότι τα θέματα που διαχειρίστηκα δεν επιβάρυναν ούτε κατά ένα ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο.
Ας ψάξει λοιπόν αλλού ο κ. Πολάκης, αν θέλει και αν μπορεί να θεμελιώσει τις κατηγορίες του. Με τα ψέματα, αποσκοπεί στην ενοχοποίηση των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν μπορεί όμως να τους δώσει βορά σε μια ενορχηστρωμένη και εσκεμμένη εκστρατεία ανθρωποφαγίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ήθος και την εντιμότητά μου δεν μπορούν να τα αμφισβητούσουν όλοι εκείνοι που οφείλουν την πολιτική τους υπόσταση σε ένα και μοναδικό πράγμα: στο ψέμα.

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE