ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Α ΡΕ ΣΠΑΡΤΑΡΑ


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας η ΑΕ Σπάρτη που επικράτησε του Παναιγιαλείου με 4-0 στο γήπεδο του Αγρινίου, στο πρώτο ματς της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.
Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έδειξε την ετοιμότητα της για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας και τις υποχρεώσεις της στη FootballLeague και απέδειξε πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αναστασάκος στο 24’. Ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιαννίτσης πήρε την πρώτη κεφαλιά προς τον Αναστασάκο και ο έμπειρος αρχηγός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από κοντά. Στο 75΄ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ, με κεφαλιά αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Μπουντόπουλου. Το 3-0 ήρθε στο 86' όταν ο Ηλιόπουλος έκανε ωραία ενέργεια και πάσα στον Μπουντόπουλο που πλάσαρε εύστοχα ενώ δυο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε.
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μιχαηλίδης του συνδέσμου Βοιωτίας με βοηθούς τους Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής) και Παγούρα (Βοιωτίας).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοές, Βλάχος, Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Μπουρλάκης (80’ Μωυσίδης), Πατινιώτης, Καζναφέρης, Κρητικός (63’ Ξομπλιός), Σκαρτσίλας (46’ Κατίδης).
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Κατσίκης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Αρσενίεβιτς Νεμ. (76’ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος (85’ Παναγιώτου), Βελλίνης (72’ Ηλιόπουλος).

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ